Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
20. srpna 2022 10:31
Čas čtení 1:06

Alec Baldwin trvá na své nevinně v případě smrti kameramanky. Obvinil zbrojířku a asistenta režie

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Alec Baldwin trvá na své nevinně v případě smrti kameramanky. Obvinil zbrojířku a asistenta režie
Zdroj: Getty Images for National Geographic/Mark Sagliocco

Herec poskytl vyjádření stanici CNN.

Americký herec Alec Baldwin nadále odmítá vinu za smrt kameramanky Halyny Hutchins, ke které došlo loni v říjnu při natáčení westernu Rust. V rozhovoru pro CNN uvedl, že zodpovědnost za tragickou smrt nesou zbrojířka a asistent režie.

Baldwin: Chci, aby všichni věděli, čí je to vina

„Někdo, kdo by měl mít lepší znalosti, dal do zbraně ostrý náboj. To byla její (Gutierrez Reed) práce. Jejím úkolem bylo zbraň zkontrolovat a dát do ní slepý náboj,“uvedl herec pro CNN. Vinu prý nese také asistent režie David Halls. Ten měl zbraň zkontrolovat a herci předat, což se podle Baldwina nestalo.

„Jsou dva lidé, kteří za to, co se stalo, nesou odpovědnost. Neříkám, že chci, aby šli do vězení nebo aby se z jejich života stalo peklo. Chci, aby všichni věděli, že to oni jsou zodpovědní za to, co se stalo,“ doplnil.

Gutierrez Reed a Halls prostřednictvím svých právníků řekli CNN, že se Baldwin svými komentáři jen snaží shodit svou vinu na někoho jiného. „Ukazuje prstem na ostatní, ale důkazy ukazují na něj,“ řekla právnička Lisa Torraco.

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Alec Baldwin několik týdnů po tragédii uvedl, že spoušť zbraně, která usmrtila kameramanku Hutchins, nezmáčkl. „Nikdy bych na nikoho nemířil zbraní a nestiskl spoušť, nikdy,“sdělil herec, který hrál ve filmu hlavní roli a byl také jeho producentem. Jenže americký Federální úřad pro vyšetřování (FBI) dospěl letos v srpnu k závěru, že Baldwin spoušť střelné zbraně zmáčknout musel. 

Domů
Sdílet
Diskuse