Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. prosince 2021 8:44
Čas čtení 0:55
Ilona Hobzová

Alec Baldwin: „Nezmáčkl jsem spoušť.“ Herec poprvé od tragické události promluvil před kamerou (VIDEO)

Alec Baldwin: „Nezmáčkl jsem spoušť.“ Herec poprvé od tragické události promluvil před kamerou (VIDEO)
Zdroj: Getty Images for National Geographic/Mark Sagliocco
NEWS ALEC BALDWIN
Uložit Uložené

Rozhovor poskytl televizi ABC News.

Americký herec Alec Baldwin promluvil na kameru poprvé po tragickém incidentu během natáčení filmu Rust, při kterém zemřela kameramanka Halyna Hutchins. Ukázku z rozhovoru zveřejnila televize ABC News, která ve čtvrtek večer celý rozhovor odvysílá.

Doporučeno
Alec Baldwin mířil zbraní přímo do kamery, když vystřelila a zabila kameramanku. Hrozí mu trestní stíhání? Alec Baldwin mířil zbraní přímo do kamery, když vystřelila a zabila kameramanku. Hrozí mu trestní stíhání? 25. října 2021 12:23

Alec Baldwin při exkluzivním rozhovoru moderátorovi Georgovi Stephanopoulosovi řekl, že spoušť zbraně, která usmrtila kameramanku Hutchins, nezmáčkl. „Nikdy bych na nikoho nemířil zbraní a nestiskl spoušť, nikdy,“ uvedl Baldwin, který hrál ve filmu hlavní roli a byl také jeho producentem.

V emotivní ukázce, kterou televize před vysíláním rozhovoru zveřejnila, se Baldwin při  vzpomínce několikrát rozpláče. BBC cituje Stephanopoulose, který osmdesátiminutový rozhovor s hercem označil jako syrový a intenzivní. „Za posledních 20 let jsem v ABC udělal tisíce rozhovorů. Tohle bylo to nejintenzivnější, co jsem kdy zažil,“ sdělil novinář.

Jde o první rozhovor na kamery, který Baldwin od tragické říjnové události oficiálně poskytl. Neoficiálně promluvil na kamery týden po incidentu, kdy ho reportéři zastihli na cestě v americkém Vermontu. Novinářům vysvětloval, aby ho nepronásledovali, protože mu v autě pláčou vystrašené děti, které nevědí, co se děje. K události se tehdy kvůli policejnímu vyšetřování nevyjádřil

Domů
Sdílet
Diskuse