Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
23. srpna 2022 10:07
Čas čtení 0:52

Finská premiérka má negativní test na drogy. Podstoupila ho v souvislosti s uniklým videem

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Finská premiérka má negativní test na drogy. Podstoupila ho v souvislosti s uniklým videem
Zdroj: TASR/AP

Premiérka čelila odporu kritiků, kteří tvrdili, že by neměla chodit do nočních klubů a měla by se raději věnovat krizi životních nákladů a dalším národním problémům. Marin uvedla, že na svém chování nehodlá nic měnit.

Finská premiérka Sanna Marin měla negativní test na drogy, informuje Forbes. Oznámil to v pondělí její úřad poté, co uniklé video, na němž se 36letá předsedkyně vlády baví s přáteli, vyvolalo odpor mezi finskými konzervativci. Finské ženy proto na internetu zveřejňovaly klipy, na nichž tancují a vyjadřují tak solidaritu s premiérkou, jak jsme tě informovali.

21. srpna 2022 9:30 Čas čtení 9:56 Zdeněk Hřib: Praha potřebuje masivní výstavbu městského nájemního bydlení, a to v počtech desetitisíců bytů Zdeněk Hřib: Praha potřebuje masivní výstavbu městského nájemního bydlení, a to v počtech desetitisíců bytů

„Abych vyvrátila všechna podezření, podstoupila jsem dnes test na drogy,“ řekla Marin v pátek novinářům ve svém sídle, cituje server Aljazeera. Obvinění padala především z opozice. Některá finská média uvedla, že na uniklých klipech, jež měly být podle Marin soukromé, jsou v pozadí lidé, kteří křičí frázi „moučný gang“, což je údajná narážka na kokain. To Marin popřela s tím, že si není vědoma žádného užívání drog během své noci a že konzumovala pouze alkohol.

Anketa:
Dokážeš se stejně jako Marin bavit bez drog?
Jasně. Drogy neberu!
Možná mám trochu problém...
Jasně. Drogy neberu!
68 %
Možná mám trochu problém...
32 %

Marin čelila odporu kritiků, kteří tvrdili, že premiérka by neměla chodit do nočních klubů a měla by se raději věnovat krizi životních nákladů ve Finsku a dalším národním problémům. Jiní Marin bránili a uváděli, že je terčem útoků nespravedlivě. Marin uvedla, že na svém chování nehodlá nic měnit. 

Pokud máš pocit, že se bez drog neumíš bavit ty nebo někdo z tvých blízkých, můžeš si o tom promluvit bezplatně a anonymně na Lince bezpečí.
116 111
Zdarma pro děti, mládež a studující do 26 let, v provozu 24 hodin denně.
Domů
Sdílet
Diskuse