Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2022 19:12
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Režisér oscarového dramatu The Father odhaluje novinku The Son. Hugh Jackman v ní hraje otce, který má problémový vztah se synem

Režisér oscarového dramatu The Father odhaluje novinku The Son. Hugh Jackman v ní hraje otce, který má problémový vztah se synem
Zdroj: Sony Pictures Classic
FILMY A SERIÁLY HUGH JACKMAN THE SON
Uložit Uložené

Hugh Jackman hraje postavu, jejíž komplikovaný vztah s otcem pošramotil vztah s vlastním synem.

Režisér a scénárista Florian Zeller v roce 2020 poslal do kin oscarové drama The Father, ve kterém hrál Anthony Hopkins důchodce žijícího s alzheimerem. Už 11. listopadu 2022 se od tohoto talentovaného režiséra dočkáme nového celovečerního filmu. Jmenuje se The Son a hlavní role v něm hrají Hugh Jackman, Anthony Hopkins, Laura Dern a Vanessa Kirby, takže jde o pořádně nabité herecké obsazení, informuje Movieweb.

Snímek zobrazuje vztah otce (Hugh Jackman) se synem (Zen McGrath). Pošramotil ho rozvod rodičů (postavy Jackmana a Laury Dern), přičemž syn se nedokáže smířit ani s tím, že jeho otec už rozvod hodil za hlavu, a dokonce čeká druhé dítě s další ženou (Vanessa Kirby). Do toho všeho se ještě připlete otec Jackmanovy postavy (Anthony Hopkins).

Stejně jako The Father, i The Son napsal Zeller na základě své divadelní hry. Obě dostaly skvělé hodnocení. Vzhledem ke kvalitě The Father máme velká očekávání i od tohoto snímku. Diváci jej ve vybraných kinech uvidí 11. listopadu. Nám nezbývá než doufat, že se bude promítat i v Česku.

Domů
Sdílet
Diskuse