Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
18. září 2022 v 18:27
Čas čtení 1:22

GTA 6: Na web uniklo obrovské množství videí z připravované hry

Kategorie:
Tech
Uložit Uložené
GTA 6: Na web uniklo obrovské množství videí z připravované hry
Zdroj: Rockstar Games

Masivní leak, který nemá obdoby. Tak popisují fanoušci série Grand Theft Auto od Rockstar Games situaci, která se právě děje ve spojitosti s ní na internetu. Někdo totiž na internet sdílel videa ze hry.

Masivní leak, který v posledních hodinách zaměstnává fanoušky série Grand Theft Auto, je noční můrou Rockstar Games. V neděli se totiž na GTA Forums, stránce, na níž komunita sleduje nejnovější dění kolem her, objevil soubor obsahující 3 GB materiálu s 90 videi ze hry GTA VI, informuje The Verge. Nejprve nebylo jasné, jestli se jedná o reálné záběry, později však novináři včetně redaktora Bloombergu Jasona Schreiera potvrdili, že se jedná o reálné výstupy z připravovaného titulu.

16. září 2022 v 11:58 Čas čtení 0:50 Světu se představí „nejambicióznější vydání Call of Duty“. Takto bude vypadat Světu se představí „nejambicióznější vydání Call of Duty“. Takto bude vypadat

„Ne, že by o tom bylo nějakých pochyb, ale mé zdroje z Rockstar Games potvrdily, že masivní únik informací, který proběhl tento týden, je opravdový. Videa jsou samozřejmě z ještě nehotové hry,“uvedl Schreier s tím, že leak označil za „jeden z nejmasivnějších úniků v historii videoher a noční můru pro Rockstar Games“.

O post na GTA Forums se postaral uživatel s nickem „teapotuberhacker“, jenž tvrdí, že se zúčastnil i nedávného hackování společnosti Uber, a dodal, že informací vynese na světlo mnohem více.

Videa se momentálně nachází všude – na sociálních sítích, na Redditu i na YouTube – a potvrzují teorii, že hráč bude hrát i za ženu. Je zde například vidět akce v restauraci, kterou ženská postava přepadne a vezme zde rukojmí. Údajně má být jednou z hlavních postav, které mají být inspirované zločineckou dvojicí Bonnie a Clyde.

Stáří uniklých videí nelze úplně potvrdit. The Verge nicméně tvrdí, že některé záběry běží na kartách RTX 3060 Ti a RTX 3080, takže vývoj nemůže být starší než dva roky.

30. května 2024 v 8:00 Čas čtení 6:45 Český banger a návrat hororové legendy. Toto je 10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2024 Český banger a návrat hororové legendy. Toto je 10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2024

Dosud se předpokládalo, že hra neuvidí světlo světa dříve než za dva nebo tři roky, těžko však soudit, jak se společnost Rockstar Games k situaci postaví a jaké z masivního úniku vyvodí důsledky. Nehledě na to, že po zjištění pravosti materiálů mohou další úniky ještě přijít.

Domů
Sdílet
Diskuse