Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
18. září 2022 18:27
Čas čtení 1:22

GTA 6: Na web uniklo obrovské množství videí z připravované hry

Kategorie:
Tech
Uložit Uložené
GTA 6: Na web uniklo obrovské množství videí z připravované hry
Zdroj: Rockstar Games

Masivní leak, který nemá obdoby. Tak popisují fanoušci série Grand Theft Auto od Rockstar Games situaci, která se právě děje ve spojitosti s ní na internetu. Někdo totiž na internet sdílel videa ze hry.

Masivní leak, který v posledních hodinách zaměstnává fanoušky série Grand Theft Auto, je noční můrou Rockstar Games. V neděli se totiž na GTA Forums, stránce, na níž komunita sleduje nejnovější dění kolem her, objevil soubor obsahující 3 GB materiálu s 90 videi ze hry GTA VI, informuje The Verge. Nejprve nebylo jasné, jestli se jedná o reálné záběry, později však novináři včetně redaktora Bloombergu Jasona Schreiera potvrdili, že se jedná o reálné výstupy z připravovaného titulu.

16. září 2022 11:58 Čas čtení 0:50 Světu se představí „nejambicióznější vydání Call of Duty“. Takto bude vypadat Světu se představí „nejambicióznější vydání Call of Duty“. Takto bude vypadat

„Ne, že by o tom bylo nějakých pochyb, ale mé zdroje z Rockstar Games potvrdily, že masivní únik informací, který proběhl tento týden, je opravdový. Videa jsou samozřejmě z ještě nehotové hry,“uvedl Schreier s tím, že leak označil za „jeden z nejmasivnějších úniků v historii videoher a noční můru pro Rockstar Games“.

O post na GTA Forums se postaral uživatel s nickem „teapotuberhacker“, jenž tvrdí, že se zúčastnil i nedávného hackování společnosti Uber, a dodal, že informací vynese na světlo mnohem více.

Videa se momentálně nachází všude – na sociálních sítích, na Redditu i na YouTube – a potvrzují teorii, že hráč bude hrát i za ženu. Je zde například vidět akce v restauraci, kterou ženská postava přepadne a vezme zde rukojmí. Údajně má být jednou z hlavních postav, které mají být inspirované zločineckou dvojicí Bonnie a Clyde.

Stáří uniklých videí nelze úplně potvrdit. The Verge nicméně tvrdí, že některé záběry běží na kartách RTX 3060 Ti a RTX 3080, takže vývoj nemůže být starší než dva roky.

23. dubna 2024 9:00 Čas čtení 4:15 Česká hra Kingdom Come: Deliverance 2 bude událostí roku. Toto je 7 důvodů, proč bude titul lepší než jednička Česká hra Kingdom Come: Deliverance 2 bude událostí roku. Toto je 7 důvodů, proč bude titul lepší než jednička

Dosud se předpokládalo, že hra neuvidí světlo světa dříve než za dva nebo tři roky, těžko však soudit, jak se společnost Rockstar Games k situaci postaví a jaké z masivního úniku vyvodí důsledky. Nehledě na to, že po zjištění pravosti materiálů mohou další úniky ještě přijít.

Zpět
Sdílet
Diskuse