Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2022 14:19
Čas čtení 0:34
Jakub Paulík

Slovenští policisté zadrželi mladíka, který tvrdil, že je elf a pán světa. Řídil pod vlivem drog

Slovenští policisté zadrželi mladíka, který tvrdil, že je elf a pán světa. Řídil pod vlivem drog
Zdroj: facebook.com/KRPZTN
NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Osmnáctiletý mladík měl pozitivní test na THC.

Policejní hlídka v Trenčíně na Slovensku v pátek krátce po 7:00 spatřila na Hasičské ulici špinavé auto, jehož řidič jezdil ze strany na stranu. Když vozidlo zastavila, vystoupil z něj osmnáctiletý mladík oblečený pouze v teplácích od bláta, píše policie.

Mladík sice nebyl opilý, ale policistům se přiznal, že užil psychotropní látky. Svěřil se jim i s tím, že je elf a přišel z lesa, kde celou dobu tancoval. Když mu byl odebrán řidičský průkaz, prohlásil, že je pán světa a ničeho nelituje. Podle orientačního screeningového vyšetření v nemocnici v Trenčíně byl pozitivní na látku THC. 

„Policistům po zákonném poučení vydal tři sáčky se zelenou sušinou. Podle jeho vyjádření mělo jít o marihuanu. Materiál byl zajištěn a zaslán k expertiznímu zkoumání,“ informovala policie. Vůči řidiči bylo zahájeno trestní stíhání ve věci nedovolené výroby omamných a psychotropních látek, jedů nebo prekurzorů, jejich držení a obchodování s nimi.

Domů
Sdílet
Diskuse