Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
20. října 2022 11:55
Čas čtení 0:48

Andrej Babiš má covid, necítí se moc dobře

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Andrej Babiš má covid, necítí se moc dobře
Zdroj: Instagram/Andrej Babiš

V izolaci bude poslanec hnutí ANO týden.

Andrej Babiš se nakazil koronavirem. Poslanec o tom informoval na sociálních sítích. Podle svého vyjádření se za celou dobu nakazil poprvé. Celkem bylo v Česku ve středu 1 788 nově nakažených, v mezitýdenním srovnání jde o pokles.

Babiš: Musím to holt vyležet

Zatímco ještě ve středu byl Babiš hostem pořadu, ve kterém oznámil detaily ohledně prezidentského kandidáta či kandidátky hnutí ANO, ve čtvrtek na sociálních sítích informoval, že je covid pozitivní. 

„Mám covid. Za celou tu dobu úplně poprvé. Popravdě se teď necítím moc dobře, ráno jsem měl horečku a bolí mě hlava. Musím to holt vyležet. Izolaci mi lékař nařídil do středy,“ napsal na Instagram.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Andrej Babiš (@andrejbabis)

Ještě na začátku října počty nákaz virem covid-19 stoupaly a nemocnice se připravovaly na nápor. V aktuálním týdnu počet nově nakažených klesá. Ve středu jich bylo 1 788, což je o 398 méně než minulý týden a o téměř 1 500 méně než před dvěma týdny. V nemocnici je nyní hospitalizovaných 1 347 lidí, 62 je pak v těžkém stavu. I tyto počty oproti minulým týdnům poklesly.

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

Národní zdravotní služba Velké Británie (NHS) nově identifikovala 12 základních symptomů, které značí, že má člověk koronavirus. Nedávno byly přidány dva nové symptomy.

Domů
Sdílet
Diskuse