Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2016 9:04
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Překvapení, jaké v botě najít nechceš. Australanka si své oblíbené boty už jen tak neobuje

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

I hadům bývá zima.

Ženské boty značky UGG nepatří na internetu mezi nejoblíbenější druh obuvi, avšak jejich jednoduchost a pohodlnost neustále láká statisíce žen k tomu, aby si je pořídily. Jinak na tom nebyla ani jedna obyvatelka z předměstí australského Adelaide, která měla to štěstí, že si před obutím bot všimla nenápadného pohybu a šustění. Nedalo jí to, a tak nahlédla do jedné z bot, kde objevila nečekaného hosta v podobě roztomilého hada.
 
Chladnější počasí v posledních dnech způsobilo, že hadi hledají teplejší útočiště a pokud jim ho nedokáže poskytnout sama matka příroda, musí na řadu přijít i lidé a jejich oblečení či obuv. Slečna s hadem v botě naštěstí nezpanikařila a nenechala shořet svůj dům do základu, protože raději zavolala pracovníky místního odchytového centra, kteří si už s rošťáckým živočichem snadno a rychle poradili. V Česku by ses sice takových zážitků moc obávat nemusel, ale pro jistotu se před každým odchodem z domu dobře podívej do svých bot, aby i na tebe nečekalo takové nepříliš příjemné překvapení.

Domů
Sdílet
Diskuse