Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2016 11:57
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Odmalička miloval autíčka a dnes má jeho Hot Wheels kolekce hodnotu přes 1 milion dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sbírá je už roky a počet kusů přesahuje 3 tisíce.

V dětství měl každý z nás rozdílné koníčky a oblíbené hračky. Nejpopulárnější z nich mohlo být klidně oblíbené LEGO, ale správnému chlapci nestačila pouze stavebnice, protože už v útlém věku v něm rostla láska k autům. Jelikož jako děti jsme se mohli na auta dospěláků pouze se závistí dívat, většinou jsme to řešili nákupem různých modelů a jednou z nejvýznamnějších značek vyrábějících modely byla a dodnes je společnost Hot Wheels. Od jednoduchých až po ty nejbláznivější druhy aut, Hot Wheels nabízelo dětem možnost realizovat své automobilové sny a chlápek jménem Bruce Pascal se jich chytil už jako sedmiletý a stále se jich nepustil.
 
Bruce, podobně jako spousta jiných chlapců v jeho věku, škemral u rodičů, aby mu kupovali maličká autíčka, se kterými si pak hrával. Stavěl pro ně různé tratě a dráhy, narážel s jedním do druhého a když nastal čas vyrůst a s angličáky se rozloučit, neměl na to srdce a raději je začal sbírat. Nečekal, že se jeho nový koníček zanedlouho promění ve velkou sběratelskou vášeň, ale dlouho neprotestoval a raději šikovně investoval do vzácných a neokoukaných modelů. Jeho největším klenotem je určitě růžová dodávka od značky Volkswagen obsahující i několik miniaturních surfů, protože tento model má v současnosti hodnotu přes 100 tisíc dolarů, avšak ani jeho celková kolekce na tom není vůbec bídně. Více než 3 tisíce angličáků by dnes dohromady Bruce mohl prodat za přibližně milion dolarů a to už je co říct.

Domů
Sdílet
Diskuse