Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2017 12:30
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Playboy na své stránky vrací nahotu. Prý bylo chybou ji odstranit, protože nikdy nebyla problémem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nastal čas vrátit se ke kořenům.

Na konci roku 2015 svět obletěla zpráva, že magazín Playboy vypustí nahotu na svých stránkách a toto rozhodnutí se stalo skutečností začátkem roku 2016. Nahota v časopise Playboy však byla jakýmsi ztělesněním samotného magazínu, a tak si za to od veřejnosti vysloužilo obrovskou kritiku, což nakonec přinutilo vedení společnosti přehodnotit to, jak se ke nahotě postavili. Jen nedávno se do pozice Chief Creative Officer dostal syn legendárního Hugha Hefnera Cooper a i přesto okamžitě začal revoluci s cílem vrátit Playboy tam, kam vždy patřil.


 

V rámci vydání na březen a duben tohoto roku se do Playboye nahota znovu vrací, což Cooper Hefner okomentoval i na svém Twitteru. Podle jeho vlastních slov už nevyhovoval způsob, jakým Playboy prezentoval nahotu v minulosti, ale odstranění nahoty obecně byla podle něj chyba. Nahota prý nikdy nepředstavovala problém, protože nahota ani problémem není a je to přirozená součást našich životů. Změní se tedy styl, jakým budou nahé slečny na stránkách zobrazovány a Cooper se jednoznačně těší, protože se se staronovým Playboyem bude moci pochlubit i svému otci. Mimo jiné se do Playboye vrátí i několik starých rubrik a z obálky zmizel nápis „Entertainment for Men“, tedy „Zábava pro muže“, protože podle Coopera již Playboy není magazínem výlučně pro muže, ale své si tam najdou i ženy. Nové vydání tedy přichází již 28. února a najdeš v něm například i rozhovor s Scarlett Johansson, takže o obsah se určitě bát nemusíš.


Domů
Sdílet
Diskuse