Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2017 9:00
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Stačí předstírat, že jsi celebrita a dostaneš se na každý večírek. Pokud máš u sebe bodyguarda, uvěří ti i to, že jsi pracoval s Bieberem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V dnešním světě se jako celebrita dostaneš kamkoli.

Život celebrity není vždy jednoduchý, protože se slávou přichází i ztráta velké části soukromí. Na druhou stranu, známé osobnosti umí žít svůj život ve světlech reflektorů na vysoké noze, když si nechávají platit za vše od přítomnosti na večírcích až po reklamu na sociálních sítích. Internetový tvůrce Markian si sice nešel vyřídit sponzorskou smlouvu, ale ve svém sociálním experimentu to promyslel celkem šikovně, když si s sebou vzal kamaráda oblečeného v obleku, aby se tvářil jako jeho bodyguard a další kamarádi kolem něho běhali s fotoaparáty, čímž chtěl docílit iluze, že jde o známou osobnost. Vybral si identitu tanečníka Iana Eastwooda, který si v minulosti zkusil spolupráci například s Justinem Bieberem, a jak již sám uvidíš, cesta na soukromý večírek probíhala mnohem jednodušeji, než by si člověk mohl myslet. Stačilo se usmívat, mít na hlavě kapuci a najednou se Markian dostal kamkoli a v každém okamžiku se kolem něj dokonce točilo několik krásných slečen, takže svůj experiment definitivně považoval za úspěšný.

Domů
Sdílet
Diskuse