Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 28. října 2024 v 8:55
Čas čtení 2:10
Veronika Ábelová

Radši se jim vyhni. Tohle je podle lidí pět nejhorších českých filmů za posledních 10 let

Radši se jim vyhni. Tohle je podle lidí pět nejhorších českých filmů za posledních 10 let
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY
Uložit Uložené

Některé filmy se u diváků zkrátka nesetkají s úspěchem a tohle je pět z nich.

Měli jsme tady žebříček nejromantičtějších filmůnejlepších komedií. Teď ale přichází řada na ty, které takový úspěch neměly. Jaké české filmy patří mezi ty nejhorší za posledních deset let? Z žebříčku diváckých hodnocení na ČSFD jsme pro tebe vybrali pět s nejhorším hodnocením. Tak se na ně pojď podívat!

Doporučeno
Návod na halloweenský boo basket. Připrav pro svou lásku dokonalý podzimní dárek Návod na halloweenský boo basket. Připrav pro svou lásku dokonalý podzimní dárek 27. října 2024 v 16:00

5. Vánoční Kameňák

V tomto filmu režiséra F. A. Brabce si zahrál Václav Vydra nejml., Ladislav Hruška, Dana Morávková nebo Martin Dejdar. Pátý díl ze série bláznivých komedií Kameňáku se ale moc nepovedl a získal pouhých 15 procent. Tentokrát se starosta Kameňákova Pepan se svým kolegou rozhodne postavit na hoře Říp skokanský můstek. Vypraví se kvůli tomu za prezidentem republiky a v Kameňákově začíná typický adventní chaos.

castor: „Ublinknul jsem si, několikrát. Podřadný humor, stokrát omleté vtipy, nespočet roliček celebrit, které nikoho nezajímají, laciné vystavění ‚příběhu.‘“ (recenze na čsfd.cz)
Doporučeno
Zkoušela jsem erotické hračky: Stroj na orgasmy s 320 přírazy za minutu či vakuová pumpa s jazýčkem. Které byly nejlepší? Zkoušela jsem erotické hračky: Stroj na orgasmy s 320 přírazy za minutu či vakuová pumpa s jazýčkem. Které byly nejlepší? 6. září 2024 v 7:00

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse