Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 21. října 2024 v 8:55
Čas čtení 1:58
refresher team

ŽEBŘÍČEK: Tyto české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je až desátá

ŽEBŘÍČEK: Tyto české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je až desátá
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Tohle je top 10 nejoblíbenějších českých hereček podle diváků a divaček.

Filmových a seriálových žebříčků pro tebe máme spoustu. Mohl*a ses u nás třeba dočíst, jaké jsou podle hodnocení lidí nejhorší české filmy, nejhorší české seriály nebo nejhorší české pohádky.

Doporučeno
Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo 18. října 2024 v 10:21

Tentokrát jsme se místo děl zaměřili na osobnosti a přinášíme ti top 10 nejoblíbenějších českých hereček. Alespoň podle žebříčku oblíbenosti na známé filmové databázi.

10. Jiřina Bohdalová

Přiznáme se, že Jiřinu Bohdalovou jsme čekali výše. Herečka, která nedávno zazářila v televizním dramatu Svatá, má na databázi přesně 1415 fanoušků a fanynek. Objevila se v tolika oblíbených filmech a seriálech, že to nelze vyjmenovat. Českého lva má za role v pohádce Nesmrtelná teta a dramatu Fany.

Jiřina Bohdalová ve filmu Svatá.
Jiřina Bohdalová ve filmu Svatá. Zdroj: Česká televize

9. Nataša Gollová

Prvorepubliková herečka se nejvíce proslavila hlavní rolí v komedii Eva tropí hlouposti. Po válce už bohužel neměla tolik příležitostí se prosadit, za zmínku určitě stojí alespoň pohádka Císařův pekař. Herečka má na webu 1439 fanoušků a fanynek.

Nataša Gollová
Zdroj: Lucernafilm
Doporučeno
Zayn Malik odložil své turné kvůli „srdcervoucí ztrátě“ Liama Payna. Kdy se koncerty uskuteční? Zayn Malik odložil své turné kvůli „srdcervoucí ztrátě“ Liama Payna. Kdy se koncerty uskuteční? 20. října 2024 v 12:32
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse