Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. března 2024 7:45
Čas čtení 1:51
Veronika Ábelová

Tohle jsou nejhůře hodnocené české seriály všech dob. Který je v první pětici?

Tohle jsou nejhůře hodnocené české seriály všech dob. Který je v první pětici?
Zdroj: Archiv TV Barrandov / Robert Sedmík
FILMY A SERIÁLY ČESKO
Uložit Uložené

Některé seriály se prostě nepovedou. Na ČSFD je obsáhlý žebříček nejhůře hodnocených seriálů všech dob. My jsme pro tebe vybrali českou pětici. Kdo se umístil na první místě?

Server ČSFD vytvořil několik žebříčků podle uživatelských hodnocení, které se zaměřují na to nejlepší nebo nejhorší, co bylo kdy natočeno. Tentokrát pro tebe máme výběr nejhorších českých seriálů.

Doporučeno
Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? 1. března 2024 8:30

5. místo: Rodinná pouta

Osm procent získalo v hodnocení na ČSFD romantické drama Rodinná pouta. V seriálu si zahráli Dana Morávková, Jan Kačer, Lenka Termerová, Jan Révai, Milena Steinmasslová, Vlastimil Zavřel nebo Martin Zounar. Seriál zaměřený na mezilidské vztahy se na televizních obrazovkách objevil v roce 2004.

Sleduje vztahy z nejrůznějších úhlů pohledu. Hrdinové a hrdinky seriálu si prochází osudovými krizemi, potkávají je životní zkoušky a prožívají všemožné emoce. Zásadním bodem je rodina, která je spojuje v dobrém i zlém. 

4. místo: Jetelín

Komediální seriál Jetelín z roku 2016 v režii Vladimíra Balka a Martin Koppa se objevil na čtvrtém místě našeho žebříčku. I přesto, že v seriálu hraje komik a herec Richard Genzer, si seriál od diváků vysloužil pouhých sedm procent.

Celý seriál se odehrává v obci Jetelín nedaleko Prahy. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří spolu vyrůstali ve stejné ulici. Teď už je jim čtyřicet, ale stále bydlí i se svými rodinami blízko sebe. Vědí o sobě všechno, denně se vídají, navštěvují se a scházejí se v hospodě. Podporují se a pomáhají si, ale zároveň si lezou na nervy. 

seriál jetelín
Zdroj: TV Prima/ volně k užití

3. místo: Velmi křehké vztahy

V pětici se umístil další romantický seriál, a to Velmi křehké vztahy z roku 2007 navazující na už zmíněná Rodinná pouta

Seriál se odehrává na pozadí nemocnice a sleduje osudy svých hrdinů. Už z názvu jde poznat, že se seriál zabývá mezilidskými vztahy a o zápletky také není nouze. Hlavním hrdinou je neurochirurg Lukáš Kratochvíl, který se momentálně rozešel se svou milenkou, protože nechtěl rozvrátit rodinu a přijít o syna. Velmi křehké vztahy získaly pouhých šest procent.

velmi křehké vztahy
Zdroj: TV Prima/ volně k užití
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse