Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. března 2024 8:30
Čas čtení 3:06
Veronika Ábelová

Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“?

Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“?
Zdroj: Donart Film
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FILM
Uložit Uložené

Na ČSFD najdeš obsáhlý žebříček nejhorších filmů všech dob. Vybrali jsme z nich ty české a přinášíme ti top desítku. Zajímá tě, který film obsadil první místo?

Kromě nejlepších filmů se na ČSFD dozvíš, jaké jsou podle uživatelských hodnocení ty nejhorší filmy. My jsme se zaměřili na tuzemskou tvorbu a vybrali deset českých filmů, které jsou podle lidí vůbec nejhorší.

Doporučeno
Tohle je prý deset nejlepších filmů všech dob. Souhlasíš s výběrem? Tohle je prý deset nejlepších filmů všech dob. Souhlasíš s výběrem? 28. února 2024 15:30

10. místo: Maturita

Českou komedii Maturita z roku 2013 natočil Tomáš Houška, který napsal mimo jiné i scénář pro známý Gympl s Jiřím Mádlem. U jeho režisérského počinu se mu ale získat oblíbenost u diváků nepodařilo. Na ČSFD si film vysloužil pouhých dvanáct procent.

Počítačový nadšenec Martin se vsadí s kamarády, že se nabourá do ministerského serveru a stáhne zadání k maturitním otázkám. Martin se ale s kamarády vsadí dřív, než promyslí, jak to udělá. Čas se krátí a maturanti se snaží server nabourat, nejsou ale jediní. 

 

9. místo: Playgirls

Erotická komedie, kterou nezachránila ani předloha od slavného spisovatele Vladimíra Párala. Film Playgirls z roku 1995 režiséra Víta Olmera má dva díly a ani druhý díl neminul žebříček nejhorších filmů.

Tři dívky založí luxusní erotický salónek pro bohatou klientelu. Začnou spřádat intriky kolem prodeje činžovního domu, aby získaly peníze pro svůj podnik. 

film playgirls
Zdroj: ČSFD/Levné knihy/volně k užití

8. místo: Nebát se a nakrást

Hvězdné obsazení Luďka Soboty, Taťjany Medvecké, Václava Postráneckého nebo Nadi Urbánkové komedii Nebát se a nakrást nezachránilo. Příběh sleduje život vynálezce a majitele firmy Neprasklo inženýra Sýkory, který chce na trh uvést jako novinku nerozbitné sklo. Do cesty se mu postaví dva chamtiví náměstci a Sýkoru pošlou k africkým vodopádům. Místo něj dosadí jeho dvojníka. Náměstci nevědí, že Sýkora žije a vrací se zpět.

Luděk Sobota, Nebát se a nekrást
Zdroj: ČSFD/volně k užití

7. místo: Panic je nanic

Další komedie, která se umístila v top desítce nejhorších filmů, se jmenuje Panic je nanic. Nepříliš povedený film režíroval Ivo Macharáček a objevil se v něm i známý moderátor Libor Bouček.

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

Panic je nanic je motto hlavních hrdinů, kteří jsou rozhodnuti si konečně pořádně užít prázdniny. Parta tří kamarádů prožije prázdniny na vesnici, kde navážou nová přátelství a zažijí spoustu ztřeštěných příhod. Film podle diváckých hodnocení na ČSFD získal 11 procent.

6. místo: Poslední výkřik

I když jsou recenze uživatelů na serveru ČSFD u tohoto filmu rozporuplné, převažuje negativní názor. Ve filmu hrají Miro Šmajda, Iveta Bartošová nebo Irena Máchová.

Mysteriózní thriller Poslední výkřik vypráví o sériovém vrahovi, který řádí v malém městečku Petrovice. Policie bohužel nemůže najít stopu, ale vše nasvědčuje tomu, že vrah má spadeno na další oběť. Vraždy i podezřelí začínají přibývat a policie stále pátrá.

 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse