Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“?

5. místo: Jak ukrást Dagmaru

Jak ukrást Dagmaru je komedie z roku 2001 režírovaná Jaroslavem Soukupem. Tato původně bláznivá komedie o českém agentovi 007 naruby se dočkala ostré kritiky humoru i hereckých výkonů. Neuspěla ani jako parodie na Jamese Bonda.

Český superagent Vašek Hruška je sice agent, ale zároveň pěkně nešikovný. Vláda ho nasazuje do speciálních a mimořádných operací. Superagent Hruška se svých úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje poněkud zvláštně. Vše se mu kupodivu daří.

film, Jak ukrást Dagmaru
Zdroj: ČSFD/Falcon/volně k užití

4. místo: Cool Girl

Film Cool Girl, který se na filmová plátna podíval minulý rok, způsobil slušný rozruch. Přesto získal na ČSFD deset procent. Obsazení známých influencerek Anny Šulcové, Dominique Alagii a Kristal Shine do hlavních rolí přineslo kritiku jejich hereckých výkonů. Film vznikl podle knižní předlohy autorky Leny Valenové. Režisérem je potom Jeremy Tichý.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš slavné české herce a herečky jen podle očí? KVÍZ: Poznáš slavné české herce a herečky jen podle očí? 5. května 2024 15:00

Hlavním pilířem celého filmu je soutěž Cool Girl, do které se přihlásí tři talentované dívky. Každá z nich doufá, že by vítězství soutěže mohlo nasměrovat její život správným směrem. Do jejich příběhů se promítají i rodinné problémy a milostné trable. Postupem soutěže si uvědomují, že aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je hlavní věřit sám v sebe.

3. místo: Playgirls 2

A je to tady. Pokračování erotického filmu Playgirls II se liší od prvního dílu větší akcí a umístěním v trojici nejhůře hodnocených filmů.

Salón Playgirls má novou majitelku, která svůj podnik rozšiřuje o nový personál. Zaměstná i gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten ji chladně odmítá. Do salónku také vtrhne komando, které hledá videonahrávky pořízené právě novou majitelkou. 

Playgirls 2
Zdroj: ČSFD/Levné knihy/volně k užití
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse