Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“?

2. místo: Teambuilding

Ani tady se pokus o dobrou komedii nepodařil. Příběh o zaměstnancích a zaměstnankyních banky, kteří vyráží na teambuilding do hor, se podle diváckých hodnocení proměnil v trapný film bez děje. 

Ve filmu Teambuilding si zahráli například Miloslav Mejzlík, Dana Morávková, Martin Dejdar nebo Denisa Pfauserová. Film získal na ČSFD sedm procent.

1. místo: Waterloo po česku

Vítězem žebříčku nejhorších českých filmů je komedie Waterloo po česku z roku 2002. Režisér Vít Olmer vybral pět manželských povídek, které napsal při svém působení v časopisu Playboy. Hlavním představitelem každé z nich je herec Jiří Krampol. Po jeho boku si zahrály herecké osobnosti jako Eva Holubová, Jan Kraus nebo Emília Vašáryová. Francouzská trojkombinace, Svatozář, Sólo na bicí, Ostrov lásky a Waterloo po česku jsou názvy všech povídek z filmu, který získal pouhých sedm procent.

jiří krampol, Waterloo po Česku
Zdroj: ČSFD/ Bontonfilm/volně k užití
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse