Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2017 17:29
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Arnold Schwarzenegger na Facebooku trefně zničil člověka, který si utahoval ze sportovců na Speciální olympiádě

ZAJÍMAVOSTI ARNOLD SCHWARZENEGGER
Uložit Uložené

Speciální olympiáda je skvělou událostí pro různé lidi.

Arnold Schwarzenegger má za sebou zkušenosti z kulturistického a filmového prostředí, ale i politické oblasti a díky svému jménu a značce je stále respektovanou osobností. Nedávno se účastnil Speciální olympiády v Rakousku, aby podpořil atlety nejčastěji trpící různými formami intelektuálního postižení. Arnie se velmi rád podílel na tom, aby se informace o Speciální olympiádě dostaly do světa, protože podle jeho vlastních slov jde o skvělý projekt umožňující i znevýhodněným lidem mezi námi objevit v sobě sportovního ducha, zasoutěžit si a vyhrát i patřičná ocenění. Naneštěstí, když Arnold přidal na svůj Facebook pár zmínek o Speciální olympiádě, v komentářích se objevil internetový troll, který se otřesně vysmál všem zúčastněným atletům a nazval je retardy. Herec to nenechal jen tak a místo toho, aby komentář jednoduše vymazal, se rozhodl napsat delší komentář o tom, jaký by byl svět hezčí, kdybychom měli více pochopení pro osudy druhých lidí, za což si vysloužil velkou podporu od svých fanoušků, ale i od běžných lidí z celého světa.

Arnold Schwarzenegger na Facebooku trefně zničil člověka, který si utahoval ze sportovců na Speciální olympiádě
Zdroj: Arnold Schwarzenegger/boredpanda
Arnold Schwarzenegger na Facebooku trefně zničil člověka, který si utahoval ze sportovců na Speciální olympiádě
Zdroj: Arnold Schwarzenegger/boredpanda

Volný překlad komentářů:
Internetový troll:

Speciální olympiáda nedává žádný smysl. Olympiáda je k soupeření pro nejlepší světové sportovce, aby zjistili, kdo z nich je nejlepší. Nechat soutěžit retardy je toho úplným opakem.

Arnold Schwarzenegger:

Jakkoliv je tento komentář hloupý a zlý, nevymažu ho a ani tě nezabanuju, protože toto je moment, ze kterého se můžeme poučit. Máš před sebou dvě možné cesty. Můžu ti garantovat, že tito sportovci mají více odvahy, soucitu, inteligence a šikovnosti – vlastně více z každé pozitivní lidské vlastnosti než ty. Zvol si jejich cestu – můžeš se od nich něčemu přiučit, a zkus si před sebe postavit nějakou výzvu, dát světu něco nazpátek a přispět něčím této společnosti. Nebo můžeš pokračovat ve své cestě a zůstat smutným, ubohým a závistivým internetovým trollem, který tomuto světu nic nepřináší, ale utahuje si z někoho jen kvůli své malicherné závisti. Vím, že ve skutečnosti chceš pozornost, tak mi dovol promluvit jasnou řečí. Pokud budeš pokračovat ve své současné cestě, nikdo si na tebe nevzpomene.

Domů
Sdílet
Diskuse