Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2017 18:20
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Kamarád s kamarádkou zinscenovali žádost o ruku v drahé restauraci, jen aby dostali dezert zdarma. Internet si jejich šikovný trik zamiloval

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Koláčem zdarma bychom nepohrdli ani my.

Co člověk neudělá kvůli jídlu zdarma. Dva nejlepší kamarádi z amerického Texasu, Cati Domitrovich a Alex Nagle, se před pár dny vydali do drahé restaurace, aby si zpravili náladu po těžkém týdnu a už dopředu věděli, že za sladký dezert tentokrát platit nebudou. Alex vyslal po pár minutách a skleničkách svou kamarádku na toaletu a zatím si přivolal obsluhu, jíž řekl, že se chystá požádat svou přítelkyni o ruku a zda by číšníci nebyli tak milí a nevyfotili je. Obsluha samozřejmě souhlasila a protože Alex s Cati byli tak roztomilý pár, v kuchyni už pro ně začali chystat sladký dezert zcela zdarma. Vše se nakonec vydařilo, Alex poklekl i s prstýnkem, Cati řekla ano a všichni hosté restaurace vesele tleskali a těšili se z toho, že na světě vznikl nový zasnoubený pár. Po pár minutách se jim na stole ocitl créme brulée a čokoládový koláč jako pozornost podniku a i když nešlo o žádný obrovský dort, menší dezert přece nikdy nikoho neurazil.


Zpět
Sdílet
Diskuse