Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2017 15:53
Čas čtení 0:00
Marek R.

Patří na pizzu ananas? Gordon Ramsay uzavřel věčný spor nejlepší možnou odpovědí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

A zároveň získal mnoho nepřátel.

Patří ananas na pizzu? Tato otázka rozděluje lidi na dva tábory již nějaký ten pátek. Jedna skupina si pizzu nedokáže představit bez tohoto lahodného ovoce, zatímco další považuje tu první za jakési podivíny. Olej do ohně přilil letos například i islandský prezident Guðni Th. Johannesson, který prohlásil, že taková úžasná věc jako pizza by se neměla kazit nějakým ananasem. A prý kdyby měl moc okamžitě ovlivnit zákony, bez čekání by ananas na pizze zakázal na celém Islandu.

Bylo by ale lepší, kdyby se k této problematice vyjádřil někdo povolanější a konečně jsme se dočkali. Gordon Ramsay, světoznámý kuchař, který vlastní několik špičkových restaurací, příčemž některé z nich byly oceněny dohromady 16 hvězdami Michelin, konečně ukončil celou problematiku, ale zároveň si proti sobě poštval mnoho lidí. Souhlasíš s ním?

Domů
Sdílet
Diskuse