Začal ještě v dětství, teď se chce stát byznysmenem.
Dnes patnáctiletý Desmond Roland měl jen třináct let, když začal se zajímavým byznysem. Vše se odvíjí ode dne, kdy Desmond zahlédl pro něj zcela nový stánek s barbecue. Když však uviděl obrovskou frontu, uvědomil si, že sehnat tam jídlo vůbec není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Stánkem byl totiž v USA legendární podnik Franklin's, na jehož jídlo se často čeká i několik hodin. Nabízejí žebírka, pulled pork nebo specifický zelný salát, vše podle jihoamerických receptů. Franklin's ho však po čase vyhnali a Desmond se musel přesunout do La Barbecue, kde je čekací doba jen asi dvě hodiny. Podle GQ jde o 16. nejlepší restauraci v USA.
V čem však vlastně jeho byznys spočívá? V prvním podniku dostal zajímavý nápad. Začal vyčkávat v řadách místo lidí, kteří mu za to zaplatili. Obvykle se ceny za jedno stání pohybují v desítkách dolarů, vše je však v rámci dohody a v rozhovoru pro Independent přiznal, že za jedno vystání vydělal i dvě stovky. Vše přitom komunikuje přes webovou stránku a e-maily. Celkově si za několik let vydělal téměř 20 000 dolarů. Ty už Desmond stihl investovat do nového auta a teď si šetří na vysokou školu.
Práce však není tak jednoduchá, jak se může na první pohled zdát, upozornil Desmond. Jednou stál na pražícím slunci i sedm hodin. Čekání v řadě však využívá užitečně a povětšinou nudný čas investuje do domácích úkolů ze školy. Peníze si však nenechává jen pro sebe, značnou část věnuje na záchranu psů v chovných stanicích.