Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2017 19:36
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Internet pobláznila krásná kriminálnice. Členku amerického gangu zadrželi s fialovou pistolí a lidé za ni chtějí zaplatit kauci

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mladá Mirella si okamžitě našla tisíce nápadníků.

Stále jen 20letá Mirella Ponce se ze dne na den stala nečekanou hvězdou internetu poté, co její fotografii zveřejnila na své facebookové stránce policie z kalifornského města Fresno. Policie mladou krásku zadržela poté, co ji zastavili ve vozidle, ve kterém následně po prohlídce našli nabitou zbraň a k tomu i malé dítě na zadním sedadle. Společně s Mirell a malým dítětem seděli v autě ještě další dva lidé a hned se ukázalo, že celá posádka vozidla patří do místního gangu Tiny Rascal Gang.

Mladá kriminálnice si však kvůli nedovolenému ozbrojování a držení ukradené zbraně pořádně zavařila, protože v obou případech jde o trestné činy a po zatčení jí soudce nastavil už i výšku kauce. Za každý trestný čin bude muset zaplatit 50 tisíc dolarů, aby mohla z vězení vyjít, a tak ji to bude stát 100 tisíc dolarů, což je částka, kterou si zřejmě ani 20letá členka gangu nemůže jen tak dovolit.

Na internetu její fotografie i záběr na fialovou zbraň způsobily velké šílenství a příspěvek už z oficiální policejní stránky dokonce zmizel, protože fotografie rychle získala přes 4 tisíc sdílení a tisíce komentářů.

Několik komentujících dokonce mladé ženě nabízeli to, že za ni celou kauci zaplatí, ale žádný z nich pravděpodobně své odvážné sliby nesplnil. Mirella tak bude muset trnout, jak se její situace vyvine, protože skončit ve dvacítce za mřížemi, to není nejlepší start do dospělosti.

Domů
Sdílet
Diskuse