Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. listopadu 2017 12:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vrátila se už Selena Gomez k Justinu Bieberovi? Paparazzi je nachytal ruku v ruce na romantické procházce

Uložit Uložené

Selena po rozchodu dlouho netruchlila.

Neuběhl ani týden od zpráv o tom, že Selena Gomez udělala za vztahem s The Weekndem tlustou čáru a fanoušci předchozí hvězdné dvojice jásají. Selena před pár lety tvořila pár s Justinem Bieberem a oba zřejmě potřebovali v životě zažít různé zážitky, aby se jejich cesty mohly nakonec znovu spojit. Po rozchodu se svým posledním přítelem všichni přemýšleli nad tím, jak bude zlomené srdce opravovat Selena tentokrát a samotná zpěvačka nám na to dala jasnou odpověď.

Paparazzi se činili a v americkém Los Angeles detailně sledovali každý její pohyb, přičemž jen malé množství z nich překvapilo, že se po chvíli setkala právě s Justinem a nejenže si zašli zajezdit na kolech a nakoupit, měli k sobě velmi blízko a ve více momentech jejich vzájemné dotyky naznačovaly, že stará láska skutečně nerezaví. I když samozřejmě ani Selena, ani Justin opětovné zahájení vztahu oficiálně neoznámili, fanoušci obou hvězd mají ve všem jasno a také fotografie podle nich podtrhují to, že Selena a Justin zase tvoří pár. Nebylo by to vůbec na škodu, protože roztomilé návraty teenagerovské lásky lidé v showbyznysu milují, a pokud si Justin se Selenou výborně rozuměli v minulosti, pak není důvodu, proč by to spolu nemohli zkusit znovu.



Domů
Sdílet
Diskuse