Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2017 15:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Modelka vyrazila do ulic New Yorku s namalovaným oblečením na téměř nahém těle. Nikdo jí nechtěl uvěřit, že na sobě nic nemá

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Umělkyně Jen Seidel se svým výtvorem opět zabodovala.

Nedávno namalovala dvěma modelkám oblečení na tělo a poslala je do posilovny, aby zjistily, zda je do ní vůbec pustí. Od té doby už stihla odcestovat do New Yorku. V americké betonové džungli se Jen Seidel setkala s modelkou Lili Jasmijn a díky svým zručným rukám proměnila její tělo na dokonalý vánoční svetr a obtažené kalhoty. Následně ji poslala do ulic, kde se zastavily u Rockeffelerova Centra a zřejmě jednoho z nejznámějších vánočních stromků na světě. Později si zašly i do různých newyorských restaurací, kde si tradičně vyměňovaly mikulášské čepice s návštěvníky, a pak je překvapovaly slovy, že Lili na sobě nemá žádné oblečení kromě nenápadných pokrývek prsou a samozřejmě kalhotek.

Nejbizarnější situace však nastala až v momentě, kdy na ulici potkaly atraktivního Santa Clause, který se okamžitě začal svlékat a chtěl si s Lili vyměnit svetr. Nevěřil jí, že na těle nemá oblečené žádné šaty, ale po chvíli zjistil, kde je pravda. Umělkyně Jen proto opět zabodovala, protože namalovaného oblečení si nikdo nevšiml, a kdyby pravdu nikomu neprozradily, Lili by klidně mohla po městě běhat ještě pár hodin bez povšimnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse