Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2017 20:36
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Liposukce čelisti či vybělení kůže. Muž utratil už 50 tisíc eur, protože se chce změnit v elfa, který mu pomohl prožít dětství plné šikany

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Luis Padron z Argentiny má před sebou jasný životní cíl.

V dnešním světě se s dostatečným množstvím peněz na účtu můžeš i ty v průběhu jediného roku proměnit na téměř dokonalého elfa. Zní to sice bizarně, ale 26letý Luis Padron z Argentiny o takové proměně snil už o dětství a za jeho touhou nestojí žádná psychická porucha. Luis si v pubertě musel vytrpět několik let šikany, a tak se často uchyloval do mystického světa, kde pobíhali i elfové a pohádkové postavičky, které si půjčoval ze známých filmů a seriálů. Luis se již tehdy rozhodl, že by se jednoho dne chtěl stát elfem i on, a i když to dlouho nebylo jednoduché, za poslední rok udělal obrovský krok dopředu.

Liposukce čelisti či vybělení kůže. Muž utratil už 50 tisíc eur, protože se chce změnit v elfa, který mu pomohl prožít dětství plné šikany
Zdroj: Caters Clips

Za své dosavadní procedury sice zaplatil již více než 50 tisíc eur, avšak svého rozhodnutí nelituje a nedokáže si představit, že by peníze investoval lépe. Kvůli jednotlivým procedurám musel procestovat celý svět, protože v Argentině mu nebyli lékaři schopni vyhovět v každém požadavku, a na svém seznamu už má zákroky jako liposukce čelisti a její následná úprava do podoby jako z animovaného filmu. Kromě toho si nechal rozřezat uši a spojit je do špičatého tvaru a vybělit si už nechal i tvář. Oči samozřejmě nemá přirozené, protože absolvoval operaci na změnu jejich barvy a upravit si nechal už i vlasy, aby vypadaly více pohádkově.

Své rodině o blížící se transformaci na elfa dopředu nic neřekl a i když byli jeho blízcí zaskočeni tím, jak momentálně vypadá, ve skutečnosti jsou šťastní, že konečně našel stav, z něhož má radost i on sám. Největším snem živého elfa je dostat roli v Pánovi prstenů, což možná není až tak přitažené za vlasy, protože v blízké budoucnosti se bude natáčet nový seriál, a pokud by se na něj usmálo štěstí, skutečně by si mohl zahrát elfa.  

Domů
Sdílet
Diskuse