Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2018 17:34
Čas čtení 0:00
Radka T.

Chtěl se podobat na Kylie Jenner, za plastické operace utratil už více než 2 miliony korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kylie Jenner byla dle Kyleigh ošklivým káčátkem ve stínu klanu Kardashianů.

Není ničím neobvyklým, když mají lidé své idoly, kterým se chtějí podobat. Ne vždy je to však jen o oblékání, líčení či účesu a tehdy přicházejí na řadu plastické operace. Idolem – ačkoli také dost upraveným – na který se chtějí podobat ženy po celém světě, je i čerstvá maminka Kylie Jenner. Zdá se však, že po jejím vzhledu netouží jen ženy, ale i muži.

Kyleigh Potts dnes více připomíná ženu než muže a říká se o ní v ženském rodě. Řadí se totiž mezi transgender lidi. Při svém přerodu si našla idol, na který se chce podobat, a tak si tvář nechala upravit po vzoru Kylie Jenner. Upravili jí nos i napíchali rty, přesně podle Kylie, která se dnes už také na sebe nepodobá. Dohromady má Kyliegh za sebou více než 40 procedur, za operace utratila zhruba 75 tisíc liber, což je v přepočtu než 2 miliony korun. Samozřejmě, Kyliegh si nechala po svém vzoru udělat i prsa, ale mužské pohlavní orgány si zatím ponechala.

Kyleigh si uvědomuje, že i samotná Kylie prošla obrovskou proměnou, ale právě to se jí na ní líbí. Podle ní je úžasné, jak se dokázala změnit ze ošklivého káčátka na atraktivní i vyzývavou ženu. „Každá dívka chce být jako ona a každý chlap se s ní chce vyspat,“ míní Kyleigh. Zároveň dodává, že Kylie byla vždy ve stínu klanu Kardashianů.

I Kyleigh se kdysi považovala za ošklivé káčátko, neměla dost sebevědomí a měla být šikanována. Teď je ale konečně sama sebou, spokojená s tím, jak vypadá, ačkoli je stále co vylepšovat.

Hormony užívá už dva roky, dávkování však má vyvážené a stále může sexuálně fungovat se svými pohlavními orgány. Na to, že si je zachovala, je hrdá. „Na rozdíl od jiných transgender žen jsem pyšná, že je mám. Nikdy bych to nechtěla změnit,“ prohlásila Kyleigh. S procedurami a plastikami počítá i do budoucna, chtěla by si dát například upravit uši a změnit hlas.

Domů
Sdílet
Diskuse