Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2018 17:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena rozbila Ferrari za miliony pár minut poté, co si ho půjčila

ZAJÍMAVOSTI FERRARI
Uložit Uložené

Žena z Číny bude na svou první jízdu ve Ferrari dlouho vzpomínat.

Množství z nás sní o tom, že si jednoho dne vyzkoušíme jízdu v luxusním sportovním autě. Neznámá žena z Číny na tom nebyla jinak. Ve městě Wenling si proto s největší pravděpodobností půjčila Ferrari 458 a vydala se s ním do města. Půjčovna měla kvůli tarifům a poplatkům za import za červené vozidlo zaplatit více než 14 milionů korun, což je za podobné Ferrari závratná cena.

Žena si to sice uvědomovala, ale chtěla se svým kamarádům pochlubit videem přímo z interiéru. Při čekání na semaforech zapnula kameru a natočila svá slova o tom, jak poprvé jede ve Ferrari a zažívá nepopsatelné pocity. Netrvalo to velmi dlouho, protože za pár minut ji už bezpečnostní kamery zachytily, jak na kluzké a mokré vozovce ztrácí kontrolu nad autem a vráží do protijedoucího BMW. Nikomu se naštěstí nic nestalo, avšak Ferrari rozbila a náklady na opravu by se prý měly vyšplhat do výše poloviny původní ceny auta.

Zatím nebyla určena přesná příčina nepříjemné nehody, a proto na sociálních sítích začali uživatelé spekulovat o tom, zda žena náhodou před jízdou nevypnula trakční kontrolu, což by mohlo vysvětlit náhlý smyk. Nehodě určitě pomohla i mokrá vozovka, ale na vině je nepříliš zodpovědná řidička.

Domů
Sdílet
Diskuse