Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2019 10:33
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Hora z Game of Thrones čte valentýnská vyznání. Nechybí v nich ani Lannisteři

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lannisters are red, White Walkers are blue, and on this Valentine's Day, I give all of Westeros to you.

Den zamilovaných, tedy den Sv. Valentýna, je v naší společnosti vnímán jako malý svátek lásky, kdy si partneři vyznávají své city. Mnozí lidé naopak 14. února ignorují a toto datum považují za zprofanované. Mezi druhou skupinu ale jednoznačně nepatří silák Hafþór Júlíus Björnsson, přezdívaný jako Hora.

Ten mimo jiné Valentýna trávil čtením vyznání, která ho rozesmála, ale také dojala. Níže přiložené zábavné video je osobitou reklamou na produkty SodaStream (i když v něm samotná značka není vůbec slovně zmiňovaná).

Mezi básněmi lásky nezapomněl Björnsson zmínit i rod Lannisterů z Game of Thrones, ve kterém Islanďan ztvárňuje postavu Gregora „Horu“ Clegana.

Nové propagační video soustřeďující se na valentýnskou tematiku ale není první spoluprací mohutného Björnssona a SodaStream. V jejich reklamách se herec z Game of Thrones ukázal například v rámci bojovné kampaně proti jednorázovým plastům.

Pokud jsi tohoto sympatického obra poprvé poznal v seriálu Game of Thrones, připomeňme si, že první díl finální série vypustí HBO do světa už už 14. dubna 2019. K dalším informacím se dostaneš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse