Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2019 7:47
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Už brzy se otevře hra Monopoly v reálném světě. Nechybí vlakové stanice či vězeňská místnost

ZAJÍMAVOSTI HONGKONG
Uložit Uložené

Díky hypermoderním technologiím vznikne v Hongkongu oblíbená hra přenesená do reality.

Monopoly jsou sice společenskou hrou, ale snad ještě nic nerozhádalo tolik lidí, jako právě tato hra. Samozřejmě, začátky jsou plné zábavy, ale ke konci se často vše zvrhne a výsledek hry je i tak známý desítky minut dopředu.

Pokud chceš svou frustraci z hry přenést i do reálného života – nebo si jen užít úžasný den se svou oblíbenou společenskou hrou – začni šetřit na letenky do Hongkongu, protože právě tam již brzy otevírají Monopoly v realitě.

Projekt Monopoly Dreams je součástí většího zábavního parku a ve velkém komplexu zažiješ vše, co i v deskové hře. Pobíhat budeš po chodbách, které představují jednotlivé lokality, a skončit můžeš i na vlakových nádražích, v energetické společnosti či v temné vězeňské cele, kde si tři kola počkáš.

Bohužel, žádné Václavské či Staroměstské náměstí se nekonají, lokality budou vybrány z tamní hongkongské verze, ale pokud jsi milovníkem legendární hry, určitě se ti sen splní i tak.

Domů
Sdílet
Diskuse