Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2019 11:09
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Dark Phoenix bude oficiálně posledním X-Men filmem před restartem v MCU

Dark Phoenix bude oficiálně posledním X-Men filmem před restartem v MCU
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zdá se, že hororový spin-off The New Mutants skutečně dorazí do kin.

Jak jsme tě informovali v tomto článku, zástupci Disney měli na CinemaConu v Las Vegas prezentaci, na které se mimo jiné vyjádřili i ohledně budoucnosti filmových sérií Alien, Planet of the Apes či Kingsman. Řeč ale přišla i na komiksovky studia 20th Century Fox, a to konkrétně na X-Men: Dark Phoenix a The New Mutants.

Přítomným divákům byly nabídnuty nové záběry z Dark Phoenix, které údajně působily lépe než všechny předešlé, přičemž šéf Disney Alan Horn oficiálně potvrdil, že snímek bude perfektním rozloučením a zároveň finální kapitolou týmu X-Men tak, jak jej známe. Je tedy jasné, že Disney po premiéře výše zmíněných komiksovek všechny postavy přeobsadí. Spojení Disney s Foxem tak přežije jen Deadpool.

Co se premiéry New Mutants týče, ta byla několik posledních týdnů a měsíců v centru mnoha internetových debat či spekulací. Hororový X-Men spin-off má totiž dlouhodobě naplánované dotáčky, ke kterým však stále nedošlo a ani se neví, zda vůbec proběhnou. Mnozí tedy předpokládali, že snímek bude pod křídly Disney premiérovat na streamovací platformě. Nyní se ale zdá, že New Mutants skutečně dorazí na stříbrná plátna.

Naznačuje to odhalený plán Disney premiér do konce tohoto roku, na kterém se nachází i projekt New Mutants. Je tedy docela možné, že se studio už nebude zatěžovat nějakými dotáčkami a komiksovku pošle do kin v takovém stavu, v jakém bude. Dark Phoenix a New Mutants budou tedy posledními X-Men filmy před restartem celého světa mutantů.

X-Men: Dark Phoenix dorazí do našich kin 6. června 2019 a premiéra The New Mutants je i nadále naplánována na 1. srpna 2019. Pro více informací o jednotlivých komiksovkách klikej sem a sem.

Domů
Sdílet
Diskuse