Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2019 12:12
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Chlapík v loterii tipoval tytéž čísla 20 let, díky vytrvalosti nakonec vyhrál 60 milionů dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Po 10 měsících čekáni si vyzvedl výhru, která v přepočtu činila více než 1,5 miliardy korun.

Kanaďan Bon Truong 20 let v loterii tipoval po celou dobu stejná čísla a nakonec vyhrál. Peníze však nevyhrál dnes, 60 milionů dolarů, což je více než 1,5 miliardy korun, vyhrál již v říjnu minulého roku.

Nejprve tomu vůbec nevěřil, šel do nejbližšího obchodu a výherní čísla si nechal vytisknout. Později seděl doma a dokola kontroloval, jestli se náhodou nespletl. Zda se čísla skutečně shodují.

 

V lotérii typoval tie isté čísla 20 rokov, vytrvalosť sa mu oplatila, dnes drží v rukách 60 miliónov
V lotérii typoval tie isté čísla 20 rokov, vytrvalosť sa mu oplatila, dnes drží v rukách 60 miliónov Zdroj: youtube

Výhrou byl ohromen, ale uvědomoval si, že s penězi přichází i povinnosti. Chtěl si pořádně promyslet, co s nimi udělá. Podle CNN čekal skoro 10 měsíců, výhru si byl převzít až teď, když se cítil skutečně připraven na takový obnos peněz. Výherní lístek byl celou dobu odložen u něj doma a o výhře dosud nevěděly ani jeho děti. Řekl, že by byl nejraději, kdyby se to příštích 10 let ani nedozvěděli, aby věděli, jak těžké je peníze vydělat.

V lotérii typoval tie isté čísla 20 rokov, vytrvalosť sa mu oplatila, dnes drží v rukách 60 miliónov
V lotérii typoval tie isté čísla 20 rokov, vytrvalosť sa mu oplatila, dnes drží v rukách 60 miliónov Zdroj: youtube

Výherce prozradil i svá šťastná čísla: 2, 3, 4, 8, 9, 20 a 30. Prohlásil, že čísla jsou kombinací důležitých dat jeho rodiny a narozenin. „Moje první myšlenka byla, že budu konečně moci splatit všechny dluhy. Neskutečně mě to potěšilo,“ říkal při přebírání výhry Bon Truong.

Plány s penězi jsou pro něj po dlouhém přemýšlení jasné, chce si koupit dům, nějaké peníze odložit pro budoucnost a dopřát si dovolenou. Na otázku kam plánuje jet odpověděl: „Všude.“

Domů
Sdílet
Diskuse