Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2019 11:58
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Ukrajinec nelegálně překročil slovenské hranice na domácím létajícím stroji

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Muž byl okamžitě zajištěn a předveden na oddělení policejního sboru.

Na východě Slovenska policie v noci zaregistrovala zvláštní zvuk vycházející z neznámého létajícího objektu, který pilotoval Ukrajinec. Neidentifikovatelný stroj objevilo Ředitelství hraniční a cizinecké policie (RHCP) Sobrance v katastrálním území obce Lekárovce.

Informuje o tom Policie Slovenské republiky prostřednictvím Facebooku. Do pátrání po létajícím stroji byly vyslány hlídky Operačního střediska RHCP Sobrance a zapojily se také pracovníci Stanice celního úřadu Michalovce.

Doporučeno
Na škole v Českých Budějovicích děti natáčely sexuální videa. Zabývá se tím policie Na škole v Českých Budějovicích děti natáčely sexuální videa. Zabývá se tím policie 27. srpna 2019 16:43

V časných ranních hodinách se státním orgánům podařilo na poli mezi obcemi Jenkovce a Bežovce zajistit po domácku vyrobený létající motorový dopravní prostředek. Ten pilotoval neznámý Ukrajinec, který měl namířeno do vnitrozemí Slovenské republiky.

„Muži byla omezena osobní svoboda a byl předveden na oddělení. V případě se aktuálně provádějí úkony v souvislosti s neoprávněným překročením vnější hranice,“ uvedla na sociální síti policie.

Domů
Sdílet
Diskuse