Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2019 12:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

NASA vydává remix na skladbu Ariany Grande. Oslavuje, že vesmírnou misi na Měsíc absolvuje žena

HUDBA NASA
Uložit Uložené

Verzi z vesmírné stanice ocenila i samotná zpěvačka.

Když Ariana Grande použila na své skladbě NASA z alba thank u, next slovo „space“ jako metaforu pro vztah, ještě netušila, že může nabrat i úplně jiný rozměr. Několik stážistů pracujících přímo pod křídly Národního úřadu pro letectví a kosmonautiku totiž skladbu přezpívalo, dali jí však úplně jiný význam.

Doporučeno
NASA představila interaktivní web, kde zažiješ celé přistání na Měsíci. Konspirátorům nedává šanci NASA představila interaktivní web, kde zažiješ celé přistání na Měsíci. Konspirátorům nedává šanci 19. července 2019 19:57

NASA se totiž plánuje vrátit na Měsíc a cílem skladby je rozšířit povědomí o tom, že na palubě má být i žena: „Těší nás, že první ženu a dalšího muže pošleme na Měsíc do roku 2024 v rámci mise Artemis. Při této příležitosti stážisté vesmírného centra NASA Johnson vydávají remix, aby se podělili o své vzrušení v souvislosti s hlubokým zkoumáním vesmíru,“ píše NASA na svém Facebooku.

V doprovodném videoklipu máme možnost vidět zpívající vědce, kteří nám zároveň ukazují, jak to na jejich pracovišti vypadá. Nechybí autentické obleky a vtipné zpracování. Samotná NASA nazvala výslednou skladbu edukativní parodií, co je však ještě důležitější, neušla ani pozornosti Ariany Grande.

Verzi v podání vesmírné stanice ocenila i samotná zpěvačka na svém Twitteru. Stážistům se tedy bez pochyb podařilo dostat myšlenku do celého světa.

Domů
Sdílet
Diskuse