Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. října 2019 10:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Greta Thunberg by v Česko Slovensko má talent nepostoupila. Porota si ve vtipném videu utahuje z emotivního projevu aktivistky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Samozřejmě, jde jen o nevinný žert autorů videa, kterým se podařilo vtipně nakombinovat odpovědi aktivistky a porotců.

Jméno Grety Thunberg dnes funguje ve spojitosti s čímkoliv a zdá se, že by si to mohla aktivistka klidně vyzkoušet i v naší talentové show Česko Slovensko má talent. Důkazem je následující video, ve kterém autoři vytvořili úsměvnou montáž odpovědí 16leté Švédky a známých porotců z televizních obrazovek.

Doporučeno
Greta Thunberg vrací úder Putinovi, přes Twitter mu posílá rafinovaný vzkaz Greta Thunberg vrací úder Putinovi, přes Twitter mu posílá rafinovaný vzkaz 4. října 2019 11:58

Greta nejprve odpoví, že se živí ovládáním lidí a když má předvést svůj talent, spustí se část jejího emotivního projevu z nedávného klimatického summitu OSN. Greta Thunberg nakonec nepostoupí do dalšího kola ČSMT, což ji patřičně rozhodí, minimálně ji však Jaro Slávik pochválil za to, že v 16 letech má svůj názor.

Samozřejmě, cílem samotného videa ani našeho článku není celou situaci spojenou s klimatickými změnami zlehčovat. Stále je důležité zajímat se o budoucnost naší planety a také ekologická aktivistka má svou zásluhu na tom, že se lidé začali kolem sebe ohlížet aspoň trochu víc.

 

Domů
Sdílet
Diskuse