Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2019 10:47
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Niki 2Lauda a ICY L jsou HAFO HA. Kouří megablunt, jsou v jiných realitách, zapíjí Ransdorfa

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Album Prada a láska se blíží, poslechni si úvodní skladbu.

Jak o sobě píše sám raper Niki 2Lauda z uskupení DVOJLITRBOYZZ, novým úvodním trackem  z připravovaného alba „PRADA A LÁSKA“ se vrací zpátky na okruh. O albu zatím není moc informací, ale podle singlu HAFO HA se můžeme těšit na hudbu z pomezí reality a bláznivého světa plného špinavých bankovek a kontroverzních rýmů. 

„Když se člověk podívá, jak je zbytek scény měkkej, tak jim to musíš nasr*t do ksichtu,“ řekl před rokem v našem rozhovoru. O ledový beat se postaral producent Dopelphin a video si vzal na starost @dan_van_dal.

Doporučeno
Indigo, Persil.P, Bulhar a ICY L občas dělají věci, za které se končí v lochu a nechtějí patřit mezi kriply volící SPD Indigo, Persil.P, Bulhar a ICY L občas dělají věci, za které se končí v lochu a nechtějí patřit mezi kriply volící SPD 2. září 2018 19:53

DVOJLITRBOYZZ si můžeš poslechnout i s Opakem Dissu ještě na šesti zastávkách v českých městech, v rámci jejich tour SKI IS THE LIMIT. Nadcházející vystoupení jsou tato:

18. 10. – Opava, TARA Střelnice
26. 10. – Brno, Kabinet MÚZ
08. 11. – Telč, Mexx Club
16. 11. – Příbram, Club Šachta
23. 11. – České Budějovice, Komiks Club
30. 11. – Praha, Fuchs2

Domů
Sdílet
Diskuse