Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2020 11:48
Čas čtení 0:53
Adam Novosad

V Žilině testování zpříjemňuje DJ na provizorním koncertě. Po testu si lidé mohou vychutnat výstavu

NEWS KORONAVIRUS SLOVENSKO
Uložit Uložené

V žilinské Nové Synagoze vymysleli odběrné místo, kde čekání zpříjemňuje DJ.

V rámci celoplošného testování se dnes mělo po celém Slovensku otevřít více než 5 tisíc odběrných míst, kde si lidé mohou počkat ve frontě a zjistit, zda náhodou nemají koronavirus. Jinak tomu není ani v Žilině, kde v Nové Synagoze otevřeli odběrné místo, ale čekajícím lidem se ho rozhodli trochu zpříjemnit.

Doporučeno
Bez tvrdého lockdownu se v Česku pandemie koronaviru do Vánoc nestabilizuje, varuje studie Bez tvrdého lockdownu se v Česku pandemie koronaviru do Vánoc nestabilizuje, varuje studie 31. října 2020 11:36

Od sedmé probíhají odběry, během nichž si lidé v řadě mohou vychutnat koncert. Te se odehrává pod stanem, kde naposledy hráli DJs FrickoBrothers. Hudbu je slyšet z celého okolí, a tak facebooková stránka Stanice Žilina-Záriečie vtipkovala, že zřejmě díky hudbě je zájem o odběry v synagoze tak obrovský.

Jediné odberové miesto s hudbou (aktuálne Djs FrickoBrothers) je naša Nová synagóga. Aj preto je tam taká dlhá rada...

Posted by Stanica Žilina-Záriečie on Saturday, October 31, 2020

Obyvatelé mají možnost absolvovat test až do 21:30 večer, takže i kdyby čekali více než hodinu, nemusí se bát o zábavu. Jak píše zmiňovaná stránka, když člověk zvládne test výtěrem z nosohltanu, čekat na výsledek bude moci v centrálním sále, kde si vychutná výstavu finalistů Ceny Oskara Čepana.

Člověk stráví 20 minut čekáním v bezpečné vzdálenosti od ostatních, a když dostane výsledek, vyjde bezpečně prostřednictvím zadního vchodu, a tak se s nikým ve frontě nepotká tváří v tvář.

Domů
Sdílet
Diskuse