Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2020 19:22
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Attila Végh se nakazil koronavirem, ztratil čich i chuť. Příznaky měla celá jeho rodina

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Známý MMA bojovník překonal koronavirus. Nakazili se i členové jeho rodiny, kteří ale měli spíše mírný průběh onemocnění.

Pozitivní test na koronavirus měl před několika dny i Attila Végh a jeho nejbližší rodina. Všichni se už stihli i vyléčit a podle samotného MMA zápasníka měli jen mírný průběh onemocnění Covid-19, i když se jim nevyhnuly ani nepříjemné příznaky. „Já jsem jen ztratil čich a chuť, a to je celé,“ řekl pro Nový Čas Attila Végh. 

Testovat se byl Attila ještě před dvěma týdny kvůli turnaji Oktagon. „Před dvěma týdny jsem se chystal na Oktagon, a tak jsem den předtím zajel na testy. Nic mi nebylo, a proto jsem byl z výsledku testu překvapen,“ konstatoval pro deník čas.sk. 

Podobně jako Attila, i jeho manželka a syn si onemocněním prošli s mírnými příznaky. „Podobně jako já neměli téměř žádné příznaky, Natálka ztratila čich. Malý měl trochu teploty a zarudlé očka jako při nějaké rýmě. Trochu ho ještě bolela hlava, ale to je tak všechno,“ konstatoval Attila Végh, který do dnešního dne neví, kde se mohl nakazit.

Doporučeno
Karlos Vémola uškrtil Babu Jagu a Pirát slaví velkolepou výhru. Takto vypadal nejočekávanější turnaj roku Oktagon 19 Karlos Vémola uškrtil Babu Jagu a Pirát slaví velkolepou výhru. Takto vypadal nejočekávanější turnaj roku Oktagon 19 5. prosince 2020 23:52

I moderátor Sajfa v sobotu na Instagramu fanouškům oznámil, že se nakazil koronavirem. Pozitivní test na koronavirus měla nedávno i Adela Vinczeová, na sociální síti to oznámil její manžel Viktor. „Zdravíme vás z karantény. Adélka je pozitivní, já po čerstvém PCR testu opět negativní – zatím,“ napsal Vincze na Instagram.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila)

Domů
Sdílet
Diskuse