Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2021 8:00
Čas čtení 0:44
Miriam Rumanková

Zesnulé ve slovenském městě pohřbívají tak, že je zasypávají bagrem

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Za to, jakým způsobem bude jáma vykopána a zahrabaná, jsou zodpovědní správce hřbitova a pohřební služba.

Na místním hřbitově ve slovenském městě Sereď aktuálně zesnulé po pohřbu zasypávají bagrem. TV Markíza informovala o případu paní Andrey, která pohřbívala svého švagra a po obřadu byla nemile překvapená, když k hrobu přijel bagr, který začal zesnulého zasypávat. Průběh celého incidentu si Andrea natáčela na telefon. „Žádný člověk si nezaslouží, aby ho zakopávali bagrem jako prase,“ řekla Andrea.

Ve videu je slyšet rozhořčení: „Toto nemyslíte vážně, vezměte si do ruky lopaty. Já tu budu čekat.” Ve videu bagrista tvrdí, že jámu budou zakopávat ručně. I  přesto video poukazuje na něco jiného. K incidentu se vyjádřila i kolemjdoucí, která se na hřbitově zdržuje téměř každý den a potvrdila, že po pohřbu zahrabává hrob bagr. „Já to vidím, že se to děje. Ten bagr se točí a zahrabává hrob, do kterého dají nebožtíka,“ řekla paní.

Doporučeno
70letá babička z Ameriky se pokusila otrávit svého muže. Zachytila ji však kamera, hrozí jí 4 roky vězení 70letá babička z Ameriky se pokusila otrávit svého muže. Zachytila ji však kamera, hrozí jí 4 roky vězení 20. ledna 2021 7:43
Domů
Sdílet
Diskuse