Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 7:43
Čas čtení 0:37
Miriam Rumanková

70letá babička z Ameriky se pokusila otrávit svého muže. Zachytila ji však kamera, hrozí jí 4 roky vězení

NEWS
Uložit Uložené

Žena použila stoprocentní kyselinu boritou, která je určena například k zabíjení štěnic.

O tom, že 70letá Američanka chtěla otrávit svého muže, informoval portál Complex. Žena poté, co svému manželovi přimíchala do kávy jed na mravence, skončila za mřížemi. Místní prokurátorka Melinda Katz uvedla, že žena se pokusila jed muži přimíchat do drinku dvakrát nebo třikrát.

Doporučeno
Zubařka: Chodí ke mně 20letí lidé, co mají zuby v katastrofálním stavu, ale chtěli by si je nechat vybělit (Rozhovor) Zubařka: Chodí ke mně 20letí lidé, co mají zuby v katastrofálním stavu, ale chtěli by si je nechat vybělit (Rozhovor) 16. ledna 2021 9:30

Ženu ale přistihli při činu. Zaznamenaly ji totiž kamery, na kterých je jasně vidět, jak sype práškovou látku z láhve a obsah přidává do manželovy kávy. Nádoba s látkou byla umístěna pod umyvadlem a vyšetřovatelé ji zadrželi při domovní prohlídce 14. ledna. Výsledky potvrdily, že jejím obsahem byla stoprocentní kyselina boritá, která je určena například k zabíjení štěnic.

Domů
Sdílet
Diskuse