Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2021 18:25
Čas čtení 0:32
Daniel Mikolášik

Argentinský prezident se nakazil koronavirem dva měsíce poté, co se naočkoval Sputnikem

Argentinský prezident se nakazil koronavirem dva měsíce poté, co se naočkoval Sputnikem
Zdroj: TASR/Milan Kapusta
NEWS ARGENTINA KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ruská vakcína má mít účinnost 91,6 procent.

Argentinského prezidenta Alberta Fernándeze testovali na koronavirus, výsledek antigenního testu byl pozitivní. Okamžitě byl umístěn do karantény, kde čeká na výsledek PCR testu, který má definitivně potvrdit, zda je, či není nakažený, píše Buenos Aires Times.

„Chci vám říci, že v závěru dnešního dne, po teplotě 37,3 a mírné bolesti hlavy, jsem měl pozitivní antigenní test,“ oznámil Fernández na Twitteru.

Doporučeno
Babiš selhal a připravil Česko o 70 tisíc dávek vakcíny. Nyní přemýšlí o Sputniku Babiš selhal a připravil Česko o 70 tisíc dávek vakcíny. Nyní přemýšlí o Sputniku 2. dubna 2021 15:30

Jedná se o překvapující zjištění vzhledem k tomu, že Fernández je již několik měsíců očkován proti koronaviru. Očkovali ho ruskou vakcínou Sputnik V, která vyvolává pochybnosti ohledně účinnosti a látka neprošla ani schvalovacím procesem Evropské lékové agentury.

Domů
Sdílet
Diskuse