Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 6. 7. 2021
8:53
Rakušana na toaletě kousla do genitálií 1,6 metru dlouhá krajta. Dostala se k němu přes kanalizaci od souseda.Rakušana na toaletě kousla do genitálií 1,6 metru dlouhá krajta. Dostala se k němu přes kanalizaci od souseda.
Pondělí 5. 7. 2021
16:09
S vodní pistolí vyloupil restauraci a dostal doživotí. Po 40 letech ve vězení půjde na svobodu.
13:35
Nejbohatší člověk na světě Jeff Bezos končí v čele Amazonu. Za vteřinu vydělá tolik, co běžný Američan za týden.Nejbohatší člověk na světě Jeff Bezos končí v čele Amazonu. Za vteřinu vydělá tolik, co běžný Američan za týden.
11:58
Muž s Alzheimerem přestal poznávat svou manželku. Znovu se do ní ale zamiloval a požádal ji o ruku.
10:46
Někteří lidé se bouří proti transgender sportovcům. Proti jejich účasti na olympiádě sepsali petici.
8:00
Hasiči vytáhli z trosek po tornádu na Moravě zraněného psa. Vystrašeného chlupáče předali do rukou veterináři.Hasiči vytáhli z trosek po tornádu na Moravě zraněného psa. Vystrašeného chlupáče předali do rukou veterináři.
Neděle 4. 7. 2021
19:30
VIDEO: MMA zápasník zbil návštěvníka baru. Policistům řekl, že se bál a jednal v sebeobraně.VIDEO: MMA zápasník zbil návštěvníka baru. Policistům řekl, že se bál a jednal v sebeobraně.
18:41
Majk Spirit dostal výzvu na zápas v ringu. Jsem pouliční bojovník reálného charakteru, vzkázal mu Moloch Vlavo.Majk Spirit dostal výzvu na zápas v ringu. Jsem pouliční bojovník reálného charakteru, vzkázal mu Moloch Vlavo.