Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2021 17:19
Čas čtení 1:16
Viktor Kniš

Billie Eilish se fanoušků na TikToku ptala, kdo na ni má chuť

Billie Eilish se fanoušků na TikToku ptala, kdo na ni má chuť
Zdroj: Refresher/Filip Poreba
OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Zpěvačka na sociální síti TikTtok překvapila nečekaným videem, ve kterém se s plnými ústy ptá sledovatelů, kdo má na ni chuť.

Billie Eilish se na sociální síti Tiktok přiblížila fanouškům mnohem osobnějším způsobem než na Instagramu. Ten využívá spíše na sdělování oficiálních informací a promování svého alba. Fanoušci se však domnívají, že tentokrát na TikToku překročila hranici toho, co je normální, když zveřejnila bizarní a těžko vysvětlitelné video, na které upozornil portál LadBible.

Doporučeno
Dřív jsem úplnej svatoušek nebyl, ale můj trestní rejstřík zůstal čistej, tvrdí Esposito z FNL. Illegal money pro mě nejsou výzva Dřív jsem úplnej svatoušek nebyl, ale můj trestní rejstřík zůstal čistej, tvrdí Esposito z FNL. Illegal money pro mě nejsou výzva 1. července 2021 9:00

Během několika sekund se zpěvačka natočila při pojídání a s plnými ústy se zároveň svých sledovatelů ptá, zda na ni mají chuť. Následně video skončí a zbytek je už jen na domyšlení diváků. Své vystoupení na sociální síti zatím zpětně nevysvětlila.

@billieeilish

album out in less than a month 😇

♬ original sound - BILLIE EILISH

Některým stačí závěr, že jde o divný způsob sebeprezentace, jiní si myslí, že může jít o jistou formu proma na album, které Billie Eilish dokončila již před několika měsíci a má v plánu vydat ho v závěru července.

Pětinásobná držitelka Grammy vydává druhé studiové album s názvem Happier Than Ever 30. července.

Doporučeno
Tyler, The Creator odložil blonďatou paruku, ne však svůj styl. Novou desku jen okořenil nostalgií a láskou k rapu (Recenze) Tyler, The Creator odložil blonďatou paruku, ne však svůj styl. Novou desku jen okořenil nostalgií a láskou k rapu (Recenze) 1. července 2021 14:00

Tiktok nedávno zradil Billie Eilish i jiným způsobem, když se na něm objevilo video, kde zpěvačka zpívá, resp. napodobuje text písně Fish Tylera The Creatora, ve které raper uráží Asiaty. V dalším videu si podle uživatelů TikToku utahuje z různých přízvuků.

Záznamy, které neznámý uživatel na Billie Eilish vytáhl, jsou přibližně 5 let staré. Zpěvačka se pak přesunula na Instagram, aby situaci vysvětlila.

„Hodně z vás mě požádalo, abych vyřešila tuto záležitost. Je to věc, ke které se chci vyjádřit, protože mě označují za někoho, kým nejsem. (...) Tato píseň (Fish, pozn. red.) byla jediným momentem, kdy jsem toto slovo slyšela, protože ho v mé blízkosti ani nikdo z mé rodiny nikdy nepoužíval,“ napsala pěvecká hvězda. „Bez ohledu na mou tehdejší nevědomost a věk nic neomlouvá fakt, že to bylo škodlivé. A za to se omlouvám,“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse