Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2021 14:00
Čas čtení 3:44
Vojtěch Vanda

Tyler, The Creator odložil blonďatou paruku, ne však svůj styl. Novou desku jen okořenil nostalgií a láskou k rapu (Recenze)

Tyler, The Creator odložil blonďatou paruku, ne však svůj styl. Novou desku jen okořenil nostalgií a láskou k rapu (Recenze)
Zdroj: Christopher Polk/Getty Images for NARAS
HUDBA
Uložit Uložené

Jestli se ztratíš, zavolej mi. Tak v překladu zní nová deska Tylera, The Creatora, kterou jsme si rozebrali.

Psát o tom, co vydá Tyler, The Creator, americký raper, producent, kreativec, návrhář a kdo ví, co ještě, je vždy strašně náročná náležitost. Proč? Problémem a zároveň jeho největší devízou je množství zajímavých témat, kontroverzí, informací a detailů, kterým by se dalo věnovat. Proto se pokusíme soustředit hlavně na zhodnocení jeho šestého studiového alba CALL ME IF YOU GET LOST, neobejde se to však bez občasného odběhnutí do jiných sfér.

Důležité je zmínit to, že se jedná o projekt, jenž vychází dva roky po jeho životním releasu IGOR, v němž přesvědčil celý svět, že je umělcem, za kterého se vydává. Čistá extratřída.

Doporučeno
Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) 9. října 2020 17:27

Vsadíme se, že po předávání loňských Grammy přišel Tyler domů, hodil svůj zlatý gramofon na postel, sundal ikonickou blonďatou paruku a řekl si: „Teď trošku zvolním. Ale po svém.“ A jako většina workoholických umělců, ke kterým dříve vzhlížel a nyní jsou jeho přáteli, zmiňme Pharrella Williamse nebo Kanyeho Westa, začal pracovat na projektu, v němž vynikne jeho jedinečnost. Jmenovitě cit pro melodii, jeho hluboký hlas, velice osobní myšlenky a hlavně rap jako dřív.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tyler, The Creator (@feliciathegoat)

Když jsme si položili otázku, jak by asi zněl projekt rapera ověnčeného Grammy, který by si chtěl navodit atmosféru nervózních hudebních začátku a sám udělat rapový mixtape, jako by ho nikdy předtím nedělal, s šestou deskou Okonmy jsme dostali odpověď.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 100190 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse