Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2020 15:55
Čas čtení 5:48
Vojtěch Vanda

Je A$AP Ferg stále ještě A$AP? Možná na nudnosti Trap Lorda něco bude, basketbalové Floor Seats II úplně nepřesvědčilo (Recenze)

HUDBA MARILYN MANSON NBA
Uložit Uložené

Koše jsou na místech, palubovka naleštěná. Harlemský divočák s přímým tahem na koš se ale nezvykle drží zkrátka, a dribluje pod vlastním košem. Proč?

Sportovní Amerika je, v rámci možností, na nohou. Letošní ročník basketbalové NBA se dostává do svého finále. Byla by proto škoda se nepodívat na nové album, které se basketbalové tématice věnuje. Znovu po roce se s novým projektem ohlásil newyorkský Trap Lord A$AP Ferg, jehož projekt Floor Seats II konečně vyplnil ticho jeho distribučních kanálů.

I když se žádný z newyorkských basketbalových týmů do finále nedostal, Fergie kvůli tomu zrovna zoufat nebude. Jako srdcaři mu šlo hlavně o to reprezentovat sport, který má rád. Proto se jeden z tracků jmenuje po legendě týmu Chicago Bulls, v němž nyní hraje i Tomáš Satoranský, Dennis Rodman, a v Intermission, jakožto v přestávce mezi čtvrtinami, dostává shout-out od legend zámořských  palubovek

Každopádně, pokud bychom metaforicky převedli jeho hudební výkon na hřiště, vypadalo by to asi nějak takto: Fergův tým, napěchován hvězdami i nadějnými talenty, prohrává první čtvrtinu o 10 bodů ještě předtím, než se začne hrát. Jeho soupeř sice neměl takový papírový potenciál, měl však jisté aspekty, které mu pomohou vyhrát. A ty si postupně probereme.

Doporučeno
Multiplatinové dítě Lil Tecca přichází s deskou Virgo World. Vstup do dospělosti asi nebude tak zářivý, jak to vypadalo (Recenze) Multiplatinové dítě Lil Tecca přichází s deskou Virgo World. Vstup do dospělosti asi nebude tak zářivý, jak to vypadalo (Recenze) 24. září 2020 14:00

O jaké novince to vlastně mluvíme? Klasifikace nových projektů je hlavně u Ferga poměrně složitá. Jak sám řekl v rozhovoru pro DJ Semtexe, když mu byla položena otázka, co to je vlastně za desku, odpověděl, že moc nevnímá rozdíl v tom, jestli jde o album, EP nebo mixtape. „Klasifikoval bych to jako časovou kapsuli. Jediné, na čem záleží, je dát lidem tu nejlepší muziku, kterou momentálně můžu. Jedná se o spoustu dobrých písniček, které jsem poskládal,“ řekl.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 89325 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse