Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2020 14:00
Čas čtení 4:45
Vojtěch Vanda

Multiplatinové dítě Lil Tecca přichází s deskou Virgo World. Vstup do dospělosti asi nebude tak zářivý, jak to vypadalo (Recenze)

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Dočká se deska stejné popularity jako megahit Ransom? V článku se dozvíš více.

Září je hudebně velice plodné. Nové rapové releasy se derou na povrch po těžké práci, kterou umělci, zavření přes léto v karanténě, podstoupili. Jedním z nich je i milionové dítě Lil Tecca, z něhož je od 26. srpna regulérní dospělák, tedy byl by, kdyby se narodil v České republice. Newyorský rodák přichází s prvním komerčním albem Virgo World, na nějž nebyl důvod se netěšit. 

Doporučeno
Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) 7. července 2020 9:58

Raper s jamajskými předky uhranul celý svět svým multiplatinovým trackem Ransom, a od té doby se těší velké popularitě. Dokázat v 16 letech takového povyku není snadné, proto ti určitě dává smysl, když ti řekneme, že na to nebyl sám. Objeven tatíčky rapového kolektivu a labelu Internet Money – Tazem Taylorem a Nickem Mirou, všechno se dalo do pohybu po jednom tweetu.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 89059 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse