Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 14:28
Čas čtení 5:24
Vojtěch Vanda

Hvězda nové vlny, kterou ocenil i Eminem, nyní vydává posmrtné album. Díky němu legenda Juice WRLDa nikdy nezemře (Recenze)

HUDBA
Uložit Uložené

Tělo zetlí, činy žijí dál. A nový projekt Legends Never Die to jen potvrdil.

„Letos jsme ztratili spoustu lidí, uronili jsme spoustu slz. Jsem teď sice mnohem bohatší, každopádně těch, kteří se mnou byli na fotkách, chybí až moc,“ přemítá Juice WRLD v písni, jež byla pravděpodobně nahrávána v roce 2018. Je součástí nového projektu Legends Never Die, který byl vydán minulý pátek. Dostala název Can't Die, přestože musí svět už sedm měsíců žít s tím, že interpret už není mezi námi.

Deska vychází pouze týden po posmrtném releasu alba newyorkského gangstera Pop Smoka, jehož smrt byla jen další v pořadí z nešťastných úmrtí nadaných umělců, a zároveň další podtržení už tak špatného vstupu do roku 2020. Člověk si najednou řekne, že v něčem ta karanténa byla jaksi opodstatněná. I když drogová úmrtí, jako v případě Juice, nevymýtí, tak se alespoň na chvíli ztratili z ulic i ti, které živí takzvané „žití u stopky“.

Doporučeno
Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) 7. července 2020 9:58

Nyní však k albu. Když jsme se do něj zaposlouchali, bylo nám jasné, že tady nepůjde o nějakou oslavu bytí. Placka je pouze memorandem kolotoče nešťastných náhod a lidského zoufalství, ale i přes tento fakt vzbuzuje hlavně u amerických posluchačů nějakým způsobem naději.  Možnost ještě jednou slyšet jeho hlas.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Legends Never Die. Out Now. #lljw

Příspěvek sdílený Juice WRLD 9 9 9 (@juicewrld999),

Očekávání jsou obrovská. První předzvěsti ukazují, že prodeje budou masivní, deska si uzme první místo hitparád, a hlas nadaného zpěváka a psavce se zase jednou zosobní v rámci velkého lucidního snu. Web Kollege Kidd mluví o předpokládaných 400–440 tisíci prodaných nosičích za týden. Jen pro srovnání, takových čísel dosahují obvykle jen jména typu Drake, Beyoncé a jim podobní. Absolutní špička.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 86494 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse