Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2020 v 17:27
Čas čtení 5:19
Vojtěch Vanda

Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze)

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Projekt 21 Savage a Metro Boomin má vše: napadání Tekashiho, zmínku o propadlém vízu, a burcující naraci od jednoho z nejlepších hollywoodských hlasů.

Velcí muži s obrovskými ideály mohou být od sebe oddělení stovkami nebo možná tisíci kilometry, a stejně budou prakticky vedle sebe. Může být mezi nimi několik let nebo dokonce generací, a i přesto se mohou názorově potkat. Když se tito dva sejdou a soustředí se na to, aby splnili své cíle, nejsou dva, nýbrž jeden.

Představ si, že sedíš v autě, a toto poselství ti sděluje tvůj spolujezdec, Morgan Freeman. Zrovna jste zaparkovali ve východní Atlantě, vytáhli jste zbraně, a chystáte se napadnout nepřátelský gang. Garantujeme ti, že se takto budeš cítit, když si poslechneš nové album dvojice 21 Savage a Metro Boomin Savage Mode II.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 v 8:30

Mít po ruce pistoli nebo tři se v těchto končinách obvykle hodí. Vícero zásobníků je k ničemu, jelikož v momentě, kdy musíš vyměnit zásobník a nemůžeš okamžitě střílet, jsi snadným terčem. Své o tom vědí nejen nejprofláklejší gangy ve Státech v Bronxu nebo v Comptonu, horká půda pod nohama se vaří i lidem žijícím pod stopkou i v Atlantě. 

Konkrétně jeden ze dvou autorů nového alba Savage Mode II 21 Savage má ve svých skoro 28 letech za sebou tolik, co někteří lidé nezvládnou za několik životů. Muž s dýkou na čele v rámci celého projektu vypráví o svých slastech i strastech, v němž jeho příběhy balí do jednotného balíčku nejen artwork od Pen&Pixel, jak zjistil web GQ, ale i produkce od Metro Boomina, skrz kterou vrací posluchače zhruba o 13 let nazpět

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Přidej se do klubu REFRESHER+
Dočíst článek
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Dočíst článek
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 89579 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Odemknutí přes SMS
Tenhle článek
Poslat sms Jak to funguje?
Všechny články za měsíc
🤩 Pouze 36 Kč navíc
POSLAT SMS Jak to funguje?
Po odemčení získáš
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Např.: Bělení zubů v Dr. Úsmev ZDARMA , Dentální hygiena v Dr. Úsmev ZDARMA nebo 2 kopčeky zmrzliny od Koun ZDARMA
Zobrazit všechny (9)
Domů
Sdílet
Diskuse