Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2021 9:22
Čas čtení 2:33
Adam Smeták

V Praze se natáčí nejdražší film z produkce Netflixu. Hrají v něm Ryan Gosling a Chris Evans

V Praze se natáčí nejdražší film z produkce Netflixu. Hrají v něm Ryan Gosling a Chris Evans
Zdroj: Jeff Kravitz/Getty Images + Walt Disney Pictures
NEWS
Uložit Uložené

Snímek The Gray Man bude stát 200 milionů dolarů a jeho děj se bude odehrávat v hlavním městě Česka.

V Praze se momentálně natáčí nejdražší film z produkce Netflixu – The Gray Man. Hrají v něm hvězdy jako Ryanem Gosling a Chris Evans, kterým bude sekundovat historické centrum našeho hlavního města. Natáčení bude probíhat od 2. do 18. července a obyvatelé Prahy by se tak měli připravit na omezení v centru. Natáčet se bude v ulici Dukelských hrdinů, u Mánesova mostu, v okolí Rudolfina včetně Kaprovy ulice, na Dvořákově nábřeží s Pařížskou ulici a nakonec i na náměstí Republiky. 

Praha ve filmových produkcích Hollywoodu vystupuje často, mnohdy ale pouze jako kulisa a v našem hlavním městě se příběh filmu neodehrává. V případě snímku The Gray Man to ale bude jinak. Děj filmu se bude odehrávat přímo v Praze a navíc půjde o dosud nejdražší počin od Netflixu. Produkce na něj vyhradila 200 milionů dolarů (zhruba 4,3 miliardy korun).

Domů
Sdílet
Diskuse