Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2021 18:20
Čas čtení 1:12
Viktor Kniš

Majk Spirit dostal výzvu na zápas v ringu. Jsem pouliční bojovník reálného charakteru, vzkázal mu Moloch Vlavo

Majk Spirit dostal výzvu na zápas v ringu. Jsem pouliční bojovník reálného charakteru, vzkázal mu Moloch Vlavo
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
NEWS
Uložit Uložené

Moloch Vlavo reaguje na zápasy raperů v rámci projektu Fight Night Challenge.

Raper Moloch Vlavo vyzval Majka Spirita na zápas v ringu. Petržalský interpret reaguje na nedávno zveřejněnou informaci o spuštění projektu Fight Night Challenge, v jehož rámci budou s domácími i zahraničními osobnostmi zápasit Rytmus, Separ a pravděpodobně i Majk Spirit, který však ještě před koncem uplynulého týdne přesně nevěděl, za jakých podmínek se zúčastní. Součástí nového projektu budou další známé osobnosti i dlouholetí zápasníci.

Moloch Vlavo ocenil, že se rapeři na výzvu dali a chce se do ní zapojit také. „Že prý Rytmus, Separ a Majk Spirit se chystají do ringu. Nejsem žádný fajter, ale cením bojovníky, kteří makají tvrdě. Já jsem pouliční bojovník reálného charakteru,“ napsal na sociální síti Facebook.

Doporučeno
Po překonání rakoviny nemám strach z ničeho, říká Separ na margo svého boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdě už tři roky Po překonání rakoviny nemám strach z ničeho, říká Separ na margo svého boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdě už tři roky 29. června 2021 9:30

Dodal, že je připraven a zdůraznil, že na zápas vyzývá právě člena H16. „Takže chlapci, jsem připraven. Moloch Vlavo vs. Miško Dušička?“

Fight Night Challenge je inovátorský projekt, jehož součástí bude i Attila Végh. „Vnímám, že lidé nás neberou už jen jako nějakých adrenalinových šílenců, ale naše zápasy jsou stále zajímavější i mezi mainstreamových diváky,“ konstatoval zápasník.

Organizátoři tvrdí, že fanoušci uvidí mix bojových umění bez limitů. „Půjde o zábavnou formu bojové akce, ve které nebudou žádné limity, žádná omezení a pravidla budou flexibilní. Ve zkratce, povolíme uzdu naši fantazii v rámci bojových sportů a namixujeme z toho exkluzivní koktejl bojového umění, který, věřím, zaujme a pobaví i lidi, kteří bojové sporty tolik nemusí,“ říká Marko Šebesta z Evency.

Separ a Rytmus se připravují na zápasy v boxu. Zatímco člena DMS čeká soupeř ze Slovenska, Rytmus bude zápasit ze známým Maďarem, jehož jméno se dozví fanoušci v nejbližších týdnech až měsících.

Série událostí pod zkratkou FNC začne na konci roku 2021, jelikož však jde o několik akcí, například Separův zápas přijde na řadu až v roce 2022. Důraz bude kladen na online přenos, pokud to však situace dovolí, fanoušci budou moci své oblíbené interprety povzbuzovat i osobně na stadionu.

Domů
Sdílet
Diskuse