Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2021 13:59
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

VIDEO: MMA zápasník zbil návštěvníka baru. Policistům řekl, že se bál a jednal v sebeobraně

VIDEO: MMA zápasník zbil návštěvníka baru. Policistům řekl, že se bál a jednal v sebeobraně
Zdroj: Unsplash/Baptiste MG/voľne na použitie
NEWS BOJOVÉ SPORTY
Uložit Uložené

Joe Schilling se proslavil jako hvězda Bellatoru.

Zápasník Joe Schelling, který proslul také díky organizaci Bellator, byl účastníkem potyčky v baru. Video z Twitteru zachycuje, jak zaútočil na neznámého muže, který se jej rozhodl žalovat za napadení.

Z videa přímo nevyplývá, co situaci předcházelo, máme však možnost vidět, jak Schelling prochází kolem neznámého muže, následně se na něj otočí a dvakrát ho zasáhne pěstí do obličeje. Oběť útoku následně spadla k zemi, ještě předtím však pravděpodobně muž stihl zápasníkovi něco říct.

Doporučeno
Karlos Vémola se porve s Marpem! Boxerský zápas hvězd proběhne letos v O2 areně Karlos Vémola se porve s Marpem! Boxerský zápas hvězd proběhne letos v O2 areně 1. července 2021 22:58

Samotný Schelling tvrdí, že napadený člověk celý večer obtěžoval a urážel lidi v baru. Zároveň dodává, že jednal v sebeobraně a hashtag #f**krasists nazačuje, že slova, která mu pravděpodobně opilý člověk řekl, mohla mít i rasový podtón. „Byl jsem vystrašený k smrti,“ dodal Schelling.

Podle dokumentů, které má TMZ k dispozici, se oběť útoku jmenuje Justin Balboa a je mu 31 let. Policii řekl, že nemá ponětí, proč k němu MMA zápasník přistoupil a zaútočil na něj. Schelling bude pravděpodobně čelit civilnímu řízení, protože Justinu Balboovi způsobil poranění hlavy a obličeje.

Domů
Sdílet
Diskuse